Voor welke diensten kunt u ons inzetten?

U denkt bij het gebruik van een taxi misschien al snel aan veilig thuiskomen na een avondje stappen, maar wist u dat we met veel diensten klaarstaan met onze taxi in Elst? We vertellen u er hier meer over!

Gaat u op vakantie? Neem de taxi naar het vliegveld!

Wanneer u gaat vliegen moet u soms op de meest vreemde tijden op het vliegveld zijn. Treinen rijden nog niet, en vrienden of familie vragen om u te brengen is niet altijd mogelijk. Kies daarom voor een taxi service om u naar de luchthaven te laten brengen! Wanneer u kiest voor ons luchthavenvervoer geven we 65% korting! U wordt voor de deur van de luchthaven afgezet en u hoeft dus ook niet de auto op het vliegveld te parkeren.

Een dagje eropuit?

Wilt u graag een dagje weg naar bijvoorbeeld Burgers Zoo of het openluchtmuseum in Arnhem? Ook dan kunt u een taxi inschakelen. Dat scheelt u weer gedoe met openbaar vervoer. U wordt thuis opgehaald en voor de deur van uw bestemming afgezet. En wanneer u weer terug naar huis wilt belt u ons!

Bezoek vrienden of familie

Heeft u misschien geen auto, of zijn vrienden of familie lastig te bereiken met het openbaar vervoer? Ook dan kunt u een taxi bestellen. We staan 24/7 voor u klaar, ook op zon- en feestdagen. Zo kunt u dus een verjaardag, bruiloft, of feestdag met uw familie of vrienden gewoon vieren, ook als geen ander vervoer beschikbaar is.

Taxidienst naar het ziekenhuis

Wanneer u een afspraak heeft in het ziekenhuis of bij een andere zorgverlener kan het soms lastig zijn om daar te komen. We vervoeren u dan ook graag naar uw afspraak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. U wordt voor de deur van het ziekenhuis afgezet en we zorgen dat u op tijd bent!

Bestel een taxi!

Waar u ook naartoe wilt, u kunt ons inzetten om u veilig naar uw bestemming te brengen. We zijn 24/7 beschikbaar. Reserveer dus online, bel 026-6666666 of mail voor meer informatie naar info@veluwe.dubbels.eu.

Call Now Button