TaxiCentrale Arnhem: 24/7 bereikbaar!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button onlinetaxi arnhem reserveren button telefoon

Arnhem taxi eenvoudig bestellen via onze centrale

De TaxiCentrale van Taxi Arnhem de Veluwe is 24 uur per dag bereikbaar. Een belletje naar onze centrale en u heeft binnen no-time een keurige taxi met professionele chauffeur voor de deur.

Wanneer u via TaxiCentrale Arnhem de Veluwe een taxi bestelt of reserveert krijgt u altijd 20% korting! Geef ons van tevoren even een belletje of reserveer online een taxi via de centrale en alles wordt keurig voor u geregeld!

De kortingen voor het luchthavenvervoer kunnen zelfs nog hoger oplopen. Kijk voor meer info over het luchthavenvervoer op >>deze<< pagina.

Via de TaxiCentrale zakelijk krijgt u een luxe auto voor de deur met een uiterst professionele chauffeur. Binnen of buiten de regio Arnhem regelen wij al uw zakelijk vervoer tot in de puntjes.

Via de Taxi Centrale Zakelijk kunt u een contract afsluiten om op rekening te rijden. Iedere maand ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening/factuur met uw zakelijke vervoerskosten helder en transparant vermeld.

Naar het ziekenhuis is gaan is bijna nooit leuk. Wij brengen u daarom graag  naar ieder ziekenhuis waar u moet zijn. Op afspraak kunnen wij ervoor zorgen dat we ook weer op tijd voor u klaar staan om u bij het ziekenhuis af te halen.

Wanneer u vaste afspraken heeft staan bij  uw dokter, instelling of (poli)kliniek, kunnen wij ervoor zorgen dat we u keurig op tijd komen halen en/of terugbrengen voor al uw afspraken. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over uw ziekenhuisvervoer. Wij plannen alles voor u in en regelen alles tot in de puntjes.

Koeriersdiensten kunt u gemakkelijk via onze taxicentrale bestellen. Zit u in uw maag met een pakje dat snel weg moet? Aarzel niet: bel en bestel via 026-6666 666 Keurige chauffeurs staan er klaar voor!

We kunnen vaste trajecten met u afpsreken voor onze koeriersienst service. Wanneer we daar afspraken voor gemaakt hebben, gaat alles van een leien dakje! Spoed ritje tussendoor? Geen probleem: bel ons op en het is snel geregeld!

Wanneer u vragen of reacties heeft over uw taxirit, uw reserveringen en/of bestellingen, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij onze TaxiCentrale terecht.

Via onze TaxiCentrale kunt u eenvoudig en snle een taxi naar iedere luchthaven reserveren. We hebben >>hier<< een reserveringsformulier voor u klaar staan.

Wij staan keurig op tijd bij u voor de deur op dag van vertrek en zorgen dat we u veilig, uitgerust en op tijd op de juiste luchthaven afzetten.

Wanneer we tijdig van u de aankomsttijden en bijv. het vluchtnummer doorkrijgen, zorgen wij ervoor dat we op tijd op de luchthaven klaar staan waar u opgehaald wilt worden. Tijdig reserveren is natuurlijk wel noodzakelijk!

Ook voor taxi vervoer in en rond Arnhem kunt u gerust een taxi via onze taxicentrale bestellen. Wanneer u van tevoren belt of online een taxi reserveert, ontvangt u een korting van 20% op de ritprijs.

Van Apeldoorn tot Veenendaal en van Ermelo tot Rozendaal. Wij kennen de weg en de kortste routes om u op tijd met de taxi overal naar toe te brengen. Waar dan ook op de Veluwe, wij zijn er bekend!

Iedere taxi die u via de taxicentrale bestelt heeft een mobiele pin-automaat in de taxi aanwezig. lekker snel, veilig en gemakkelijk.

Uiteraard nemen wij ook contact geld aan om de taxi rit mee te betalen. We zeggen er wel bij dat we liever een andere betaalmethode verkiezen. I.v.m. diefstal en Corona maatregelen zijn we erg voorzichtig.

Voor bedrijven en organisaties kunnen wij op rekening rijden. We sluiten daar een contractje voor af en sturen maandelijks een overzichtelijke factuur voor de verreden kilometers.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

taxi-arnhem-google-maps-

Heeft u een vraag?

Taxiprijzen van Taxi Arnhem de Veluwe

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen
Instap

€ 3,19
Per KM

€ 2,35
Per Minuut

€ 0,39
bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem grey
taxi arnhem reserveren button online       taxi arnhem reserveren button telefoon
Luchthaven
Schiphol Amsterdam
Düsseldorf Airport
Weeze Aiport Niederrhein
Eindhoven Airport
Rotterdam Airport
Köln Airport
Brussel Airport
Frankfurt Airport
enkele reis
€ 120,-
€ 120,-
€ 90,-
€ 110,-
€ 110,-
€ 180,-
€ 225,-
€ 340,-
retour
€ 220,-
€ 220,-
€ 160,-
€ 200,-
€ 200,-
€ 340,-
€ 425,-
€ 650,-
Call Now Button
Chat openen