taxi burgerszoo arnhem

Taxi Burgerszoo Arnhem

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 

Taxi Burgerszoo

Taxi Burgers’Zoo – Bent u op zoek naar een Goedkope taxi van en naar de Burgers’Zoo in Arnhem? Taxi Arnhem de Veluwe verzorgt jaren lang taxivervoer van en naar de Burgers Zoo in Arnhem.. Bel ons op of reserveer online op onze website. Onze chauffeur zal u comfortabel,veilig en snel naar uw bestemming rijden. Als u bij ons taxi reserveert ontvangt u 20% korting op uw taxirit.

Reguliere taxiprijzen

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

Waarom met de taxi Arnhem naar Burgerszoo?

Koninklijke Burgers Zoo is een dierentuin in Arnhem, de hoofdstad van Gelderland. De dierentuin heette oorspronkelijk Burgers’ Dierenpark en wordt ook wel kortweg Burgers genoemd.

Burgers staat bekend om zijn “ecodisplays”: nabootsingen van de ecosystemen waarin de dieren en planten in de natuur leven. Flora en fauna zijn daardoor realistischer te zien dan in traditionele dierentuinen met hokken. Door deze manier van presenteren worden de bezoekers uitgedaagd om op zoek te gaan naar de dieren. Deze presentaties zijn veelal overdekt en het gehele jaar te bezoeken.

Het eerste onderdeel in deze trant was Burgers’ Bush. Deze werd zo bekend dat ook de dierentuin als geheel soms Burgers’ Bush of de Bush wordt genoemd. Daarnaast zijn er nog verschillende andere themagebieden: Burgers’ Safari, Bush, Mangrove, Desert, Ocean en Rimba.

Burgers’ Zoo trekt gemiddeld zo’n 1,1 miljoen bezoekers per jaar, met een uitschieter van meer dan 1,5 miljoen in 2013. Daarmee is de Arnhemse dierentuin de op twee na best bezochte dagattractie in Nederland. Bron: Wikipedia

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Burgerzoo Arnhem. We komen graag naar u toe!

Call Now Button