zevenaar taxi arnhem

Taxi Zevenaar: Goedkoop taxivervoer rond Arnhem

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi Zevenaar: veilig en comfortabel vervoer

Taxi Arnhem de Veluwe is de taxi in Zevenaar die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt. Wij zijn de betrouwbare en goedkope taxicentrale voor Zevenaar en omgeving. Wij brengen u voordelig en betrouwbaar op uw bestemming. Wij hanteren scherpe en heldere tarieven. Iedereen betaalt bij ons dezelfde prijs en profiteert standaard van 20% korting op de ritprijs. Voor het reserveren van een taxi kunt u ons niet alleen 24/7 bellen, maar u kunt ook eenvoudig hier op de site reserveren. Dat doet u door het online reserveringsformulier in te vullen. Maar u kunt ook heel gemakkelijk zelf een rit reserveren met ons online reserveringssysteem.

Taxi Zevenaar: Chauffeurs met lange ervaring

Bij ons werken alleen maar ervaren en betrouwbare chauffeurs. Wij rijden in comfortabele en luxe taxi’s zodat u een prettige reis heeft en op tijd op uw bestemming aan komt. Taxi Arnhem de Veluwe heeft meer dan 15 jaar ervaring met het verzorgen van betaalbare en correcte taxidiensten in de regio Zevenaar. Waar u ook heen moet, wij brengen u graag op de gewenste bestemming. Als taxi Zevenaar brengen wij u op alle eindbestemmingen, zowel in binnen- als buitenland. Maar ook kunnen wij u vervoeren naar luchthavens. Vanuit Zevenaar zijn de luchthavens als Düsseldorf Airport, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport veelgebruikte bestemmingen. Zo bespaart u namelijk de hoge parkeerkosten op de luchthavens en komt u uitgerust op uw bestemming aan.

Taxi Zevenaar: 24/7 bereikbaar

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Wij zijn dag en nacht bereikbaar als taxicentrale in Zevenaar. Zo kunt eenvoudig online uw taxi vervoer regelen via ons reserveringsformulier, maar kunt u ons ook altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken. Nog een belangrijk detail: wij zijn altijd op tijd bij u! Afspraak is afspraak. Door de stratenkennis van onze ervaren chauffeurs komt u altijd snel daar waar u moet zijn. Ook voor ziekenhuis en ziekenvervoer in Zevenaar kunt u terecht bij Taxi Arnhem de Veluwe.

Taxi Zevenaar: zakelijk vervoer op maat

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te rijden. Het voordeel is dat u zelf uw handen vrij heeft tijdens het reizen. Zo weet u dus zeker dat u op tijd op uw afspraak bent, dat u een comfortabele en luxe taxi rijdt en kunt u nog de laatste telefoontjes plegen. Uw gasten of klanten halen wij natuurlijk ook graag op om hen naar hun bestemming te brengen. Onze taxi’s en chauffeurs zijn representatief en betrouwbaar, uw klanten zijn in goede handen bij Taxibedrijf Arnhem de Veluwe. En als u op zakenreis gaat brengt onze chauffeur u vanuit Zevenaar naar de luchthaven, waar in Europa dat ook moge zijn.

Taxi Zevenaar: Met de taxi naar het vliegveld

U heeft een mooie reis op de planning staan, maar zoekt nog een manier om op het vliegveld te komen? Met een taxi reist u vanuit Zevenaar naar iedere luchthaven in Europa. De meeste ritten vanuit Zevenaar gaan naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague en Düsseldorf Weeze. Hierbij hanteren wij vaste tarieven. Reserveert u 24 uur van tevoren, dan krijgt u ook nog eens 65% korting op onze vaste lage prijs. In de taxi is er plek voor 4 personen. U weet zo dat u op tijd op het vliegveld bent, hoeft geen parkeerplek te zoeken en te betalen en wordt voor de deur afgezet. Uiteraard haalt onze chauffeur u ook op. Dat is wel zo veilig na een lange en vermoeiende reis.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

Taxi Zevenaar: Profiteer van onze voordelige tarieven

Benieuwd wat u bij ons betaalt voor een taxi in Zevenaar? Taxi Arnhem de Veluwe is de betaalbare en betrouwbare taxicentrale uit de regio Zevenaar. Wij hanteren altijd vaste tarieven per minuut of per kilometer. Zo staat u bij ons nooit achteraf voor verrassingen! Wij durven u ook de garantie te geven dat u uw taxirit ​nergens goedkoper ​vindt in de regio Zevenaar! Uw taxirit direct regelen? Dat kan nu online via het online reserveringssysteem of bel ons 24 uur per dag.

Taxi Zevenaar: Voor transparante tarieven

Bij Taxi Arnhem de Veluwe staan betrouwbaarheid en helderheid centraal. Daarom kunt u onze tarieven online vinden. Dit zijn vaste tarieven per minuut of kilometer. Voor het vervoer naar het vliegveld hanteren wij een vaste prijs. U weet dus precies wat u ons achteraf mag betalen en komt niet voor een vervelende verrassing te staan. Betrouwbaar en goedkoop, wat wilt u nog meer?

Taxi Zevenaar: Taxiprijzen

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Taxi Zevenaar: Taxi reserveren

Met onze taxi in Zevenaar bieden wij van Taxi Arnhem de Veluwe u een persoonlijke taxirit naar uw gewenste eindbestemming, tegen vaste vooraf bepaalde prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats uw reservering of bel ons op ieder moment van de dag op 026-6666666 . De goedkoopste taxi in Zevenaar en omstreken boekt u bij Taxi Arnhem de Veluwe.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Zevenaar. We komen graag naar u toe!

Call Now Button