Taxi Doorwerth: goedkope taxi in regio Arnhem

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

taxi arnhem reserveren button onlinetaxi arnhem reserveren button telefoon

Taxi van of naar Doorwerth?

Taxi in Doorwerth nodig? Kies voor Taxi Arnhem de Veluwe , het taxibedrijf voor de regio Doorwerth. Wij zijn uniek in Doorwerth, niet alleen vanwege onze lage prijsstelling, maar ook door onze flexibele dienstverlening. Wij bieden zowel taxidiensten voor particulieren als zakelijk taxivervoer. Daarnaast durven wij met trots te zeggen dat als u zoekt naar Doorwerth wij het aantrekkelijkste tarief rekenen. U vindt uw taxirit nergens goedkoper! Uw taxirit in de regio Doorwerth kunt u eenvoudig reserveren via ons online reserveringssysteem of door te bellen. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd reductie op uw ritprijs!

Als taxibedrijf brengen wij u graag op de gewenste bestemming. Als uw bestemming nu Doorwerth is, of dit juist de plaats van de start van uw reis is. Wij zorgen ervoor dat u graag veilig en comfortabel op uw gewenste bestemming aankomt. gaat het om een enkele taxirit of om een retour u kunt 24/7 van onze dienst gebruik maken. Onze alle chauffeurs hebben straatkennis en zijn ook in bezit van een geldige taxipas.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!
Taxi Arnhem de Veluwe

Luchthavenvervoer met de taxi

Gaat u op vakantie of zakenreis taxi Arnhem de Veluwe zorgt al jarenlang vanaf Doorwerth en omstreken zorgt voor de taxiritten naar alle vliegvelden. Zoekt u dus een betrouwbaar en betaalbaar taxibedrijf voor de taxirit van Doorwerth naar Schiphol, Dussseldorf airport, Eindhoven airport enz, dan bent u bij ons op het juiste adres. Taxi Arnhem is uniek, aangezien zij werken met vaste tarieven voor de vervoersritten naar vliegvelden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u vooraf de prijsstelling. U komt bij ons zo nooit voor verrassingen te staan!

Luchthaven
Schiphol Amsterdam
Düsseldorf Airport
Weeze Aiport Niederrhein
Eindhoven Airport
Rotterdam Airport
Köln Airport
Brussel Airport
Frankfurt Airport
enkele reis
€ 120,-
€ 120,-
€ 90,-
€ 110,-
€ 110,-
€ 180,-
€ 225,-
€ 340,-
retour
€ 220,-
€ 220,-
€ 160,-
€ 200,-
€ 200,-
€ 340,-
€ 425,-
€ 650,-

taxi arnhem reserveren button online      taxi arnhem reserveren button telefoon

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Heeft u een vraag?

Call Now Button
Chat openen