Luchthavenvervoer taxi arnhem

Taxi Arnhem = voordelig!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi Arnhem is er voor u!

Taxi Arnhem de Veluwe verzorgt jaren lang de goedkoopste taxi in Arnhem en omstreken. Taxi Arnhem de Veluwe is een taxibedrijf met de kwaliteit van de dienstverlening. Bel onze taxicentrale op of reserveer online op onze website.

Taxi Arnhem is een betrouwbaar adres

Omdat wij al jarenlang het vervoer in Arnhem en omgeving verzorgen heeft taxi Arnhem de Veluwe een goede naam opgebouwd. Deze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om deze te behouden. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. De chauffeurs van taxi Arnhem krijgen een professionele opleiding voordat zij voor ons gaan rijden. Zij beschikken over een goede stratenkennis en brengen u zonder onnodig oponthoud naar uw plaats van bestemming. Dat alles voor onze vaste lage tarieven.

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Taxi Arnhem de Veluwe voor Arnhem en omstreken

Op zoek naar een taxi in Arnhem? Taxi Arnhem de Veluwe vervoert  alleen passagiers in Arnhem. Ook voor de inwoners van Arnhem zijn wij 24/7 bereikbaar. U kunt eenvoudig online reserveren of kiezen voor een telefonische reservering. Op welk tijdstip u ook belt, Taxi Arnhem de Veluwe kan binnen 15 minuten bij u voor de deur staan in Arnhem. Onze professioneel opgeleide chauffeurs brengen u snel en veilig naar uw bestemming. Uiteraard zijn onze taxi’s brandschoon en wordt u uiterst beleefd behandeld zodat u een aangename rit zult hebben. U komt bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan want wij hanteren duidelijke en zeer scherpe tarieven die op onze website te vinden zijn. Bij vooraf reserveren ontvangt u zelfs 20% korting op de meterprijs bij uw taxi Arnhem!

Taxi Arnhem: van luchthavenvervoer tot eenvoudige taxirit!

Op zoek naar een taxi Arnhem voor naar een vliegveld? Luchthavenvervoer hoort eveneens tot onze dienstverlening. Een vakantie begint pas goed met een comfortabele rit naar de luchthaven van uw keuze. Taxi Arnhem de Veluwe vervoert u vanaf Arnhem naar alle luchthavens binnen Europa tegen scherpe tarieven waarop u een extra korting van 65% krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Düsseldorf. In onze taxi’s is plaats voor maximaal vier personen. Als inwoner van Arnhem kunt u zorgeloos op vakantie gaan door u te laten vervoeren door Taxi Arnhem de Veluwe. Natuurlijk kunt u ook voor uw zakelijke ritten gebruik maken van onze taxidienst. Met chauffeurs die een goede stratenkennis hebben kunt u ervan verzekerd zijn dat u tijdig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zijn de allround taxi Arnhem.

Taxi Arnhem de Veluwe

Taxi Arnhem de Veluwe ook voor inwoners van Arnhem

Als u op zoek bent naar een taxi in Arnhem en omgeving dan bent u bij Taxi Arnhem de Veluwe aan het goede adres. Wij zijn al jaren het betrouwbare adres in de regio en hebben een goede naam opgebouwd. Wij werken dagelijks aan onze doelstelling om de beste kwaliteit te leveren tegen een voordelige prijs. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Onze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn. Bovendien zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem. Als u voor uw taxirit kiest voor Taxi Arnhem de Veluwe dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.

Voor vragen of suggesties kunt u ons bellen of mailen. Wij willen graag alle onduidelijkheid wegnemen zodat u met een gerust gevoel plaats neemt naast onze chauffeur die u snel en veilig naar uw bestemming zal brengen.

taxi Arnhem Kosten

Luchthavenvervoer via taxi Arnhem

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het luchthavenvervoer vanuit Arnhem en omstreken naar Schiphol, Düsseldorf airport, Rotterdam airport, Eindhoven airport en Brussel airport.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-6 666 666 of online reserveren via onze website. Als u bij ons en taxi  Luchthavenvervoer reserveert krijgt u 65 % korting op uw ritprijs.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

Taxi Arnhem luchthavenvervoer

Tarieven en de kosten van de taxivervoer vanaf Arnhem en omgeving naar een van de onderstaande luchthavens.
de tarieven gelden tot maximaal 4 personen.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

Taxi Arnhem -Informatie over uw taxirit

Bent u op zoek naar een ​​taxi Arnhem ​of omstreken Arnhem? Taxi Arnhem de Veluwe zorgt ervoor dat u veilig, voordelig en snel op uw gewenste bestemming aankomt. Zo zorgen wij dat onze klanten met goede gevoel en met de juiste chauffeur van Taxi Arnhem de Veluwe vervoert wordt. Daarnaast zijn onze alle proffisionele taxichauffeurs en behulpzaam en zijn in bezit van een geldige taxipas.

Voor meer informatie over de taxiritten kunt u contact opnemen telefonisch of via onze e-mail adres.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Arnhem. We komen graag naar u toe!

Call Now Button