vandervalk duiven taxi

Taxi Van der Valk Arnhem- Duiven

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 

Taxi van Arnhem naar van der Valk – Duiven

Ben u opzoek naar Taxi Van der Valk in Arnhem en Duiven ? Welkom bij Taxi de Veluwe Arnhem, het taxibedrijf voor Van der Valk Arnhem en Duiven. Wij zijn uniek in Taxibedrijf niet alleen vanwege onze lage prijsstelling, maar ook door onze flexibele dienstverlening. Wij bieden zowel taxidiensten voor particulieren als bedrijven. Daarnaast durven wij met trots te zeggen dat als u zoekt naar ​taxi Van der Valk in Arnhem of Duiven rekenen  wij het aantrekkelijkste tarieven. U vindt uw taxirit nergens goedkoper! Uw taxirit in de regio Arnhem of Duiven kunt u eenvoudig reserveren via ons online reserveringssysteem of door te bellen. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd 20% korting op uw rit!

Als taxibedrijf brengen wij u graag op de gewenste bestemming. En of uw bestemming nu Arnhem of Duiven is, of dit juist de plaats van de start van uw reis is. Wij brengen u graag veilig op uw gewenste bestemming. Of het gaat om een enkele taxirit of om een retour, wij kennen de weg in regio Arnhem en Duiven en brengen u graag veilig op uw bestemming.

Taxi van der Valk naar schiphol

Taxi Van der Valk Arnhem/Duiven is al jarenlang hét taxibedrijf voor de taxiritten naar vliegvelden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld brengen op alle vliegvelden. Zoekt u dus een betrouwbaar en betaalbaar taxibedrijf voor de taxirit vanaf Van der Valk in Arnhem of Duiven naar Schiphol, dan bent u bij ons op het juiste adres. Taxi de Veluwe Arnhem is uniek, aangezien zij werken met vaste tarieven voor de vervoersritten naar vliegvelden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u vooraf de prijsstelling. U komt bij ons zo nooit voor verrassingen te staan!

Waarom taxi Arnhem de Veluwe?

De markt van taxicentrales zit vol partijen met rare schimmige prijzen. Taxi de Veluwe Arnhem  is één van de betrouwbare taxi ondernemers in de regio van Arnhem. Wij werken met vaste prijzen, die wij vooraf communiceren met onze klanten. Wij brengen onze klanten in alle rust en veiligheid op de gewenste bestemming tegen de scherpste prijzen. Bestel snel uw taxirit via ons online reserveringssysteem of bel ons via 026 6 666 666.

Vaste tarieven voor uw taxi rit

Wij bieden vaste tarieven voor uw taxirit. Zo verstoppen wij ons niet achter schimmige constructies, maar weet u al bij het instappen van de taxi wat u deze taxirit gaat kosten. Wij vervoeren u in onze ruime taxi’s, zodat u comfortabel, betaalbaar en volledig betrouwbaar op uw gewenste bestemming gebracht wordt. Hieronder vindt u bijvoorbeeld onze reguliere taxiprijzen voor een reguliere taxirit:

Profiteer van onze voordelige tarieven

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi van der Valk Arnhem-Duiven. We komen graag naar u toe!

Call Now Button