schoolbus taxi arnhem detaill

Schoolvervoer Leerlingen-taxi en groepsvervoer op maat!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Schoolvervoer Arnhem

Ook in het schoolvervoer en leerlingenvervoer heeft taxi Arnhem de Veluwe een goede naam opgebouwd. Deze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om deze te behouden.

Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren.

De chauffeurs voor het schoolvervoer  krijgen een professionele opleiding voordat zij voor ons de leerlingen gaan rijden. Zij rijden over het algemeen op vaste routes, kennen de kinderen die ze vervoeren en zorgen ervoor dat alles in vertrouwde handen is! Tenslotte wilt u dat uw kind niet alleen veilig, maar ook met plezier op school aankomt! Daar maken wij graag tijd voor vrij!

Taxi Arnhem de Veluwe

Schoolvervoer en leerlingvervoer op maat

Taxi Arnhem de Veluwe verzorgt  dagelijks het leerlingenvervoer voor (Bijzonder) Onderwijs, of schoolexcursies in kleine groepen. Wanneer er dagelijks terugkerend vervoer nodig is regelen wij dit natuurlijk ook allemaal!Voor het vertrouwen en het gevoel van de leerlingen van Bijzonder Onderwijs zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde chauffeur voor deze rit wordt ingepland. Op deze menier ontstaat er meer vertrouwen van de leerling bij de chauffeur. Uw kind komt dan veel minder gestresst op school aan en zal fijner aan de schooldag beginnen. Dat vinden wij en fijn enhelpen dus graag een handje!

Uw kind veilig op weg

Wanneer het niet mogelij is om ( als werkende ouder) je eigen kind dagelijks naar school te brengen en te halen is ons bedrijf voor u dé oplossing! Dus als standaard openbaar vervoer niet aan de orde komt omdat uw kind niet zonder begeleiding kan reizen, kunt u ons het best benaderen voor het veilig vervoeren vanuw kind(eren) We zorgen ervoor dat uw kind veilig én op tijd op school zal zijn.

Betrouwbare partner voor het vervoer van uw leerlingen

Ook voor het dagelijks of terugkeerend vervoer van leerlingen vervoer vanuit school is Taxi Arnhem de Veluwe dé oplossing! Wij kunnen een vertrouwde partneer voor uw school of instelling zijn waar u altijd op kunt rekenen en goed afspraken mee kunt maken.  Dat kan voor het dagelijks vervoer van kleine groepen leerlingen die niet alleen kunnen reizen en extra begeleiding nodig hebben, of voor schooluitstappen zoals een excursie voor een kleine groep leerlingen. We kunnen met ons wagenpark 7 kinderen vervoeren (of 6 kinderen met 1 begeleider), zodat uw school verzekerd is van goed leerlingen-groepsvervoer voor schooluitjes, excursies of leerlingen die extra begeleiding nodig hebben. Wij hebben speciaal opgeleide chauffeurs die graag een tandje bijzetten voor deze (kwetsbare) groep kinderen!

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi. We komen graag naar u toe!

Call Now Button