Luchthavenvervoer taxi arnhem

De kosten van Taxivervoer in Arnhem en omstreken

Reserveer uw taxi online bij ons naar alle luchthavens in Nederland en Europa!!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 

Taxi Arnhem de Veluwe houdt de kosten laag

Op zoek naar taxi Arnhem kosten? Als u een taxi nodig heeft en in Arnhem of één van de omliggende dorpen woont dan is Taxi Arnhem de Veluwe de beste keus. Wij zijn helder over de taxi Arnhem kosten. Niet alleen zijn wij 24/7 bereikbaar maar met onze scherpe tarieven zijn wij ook betaalbaar. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want die zijn laag. Wij zijn het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem en leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij vooraf reserveren ontvangt u direct 20% korting op de meterprijs. U kunt eenvoudig online of telefonisch reserveren. Binnen 15 minuten kunnen onze chauffeurs bij u voor de deur staan om u in een onberispelijk nette taxi veilig naar uw bestemming te brengen. Onze tarieven staan duidelijk vermeld op onze website zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het afrekenen.

Taxi Arnhem kosten: voordeligst geprijsd en ook voor luchthavenvervoer!

Op zoek naar een degelijke taxi met eerlijke taxi Arnhem kosten? Onze professioneel opgeleide chauffeurs zullen u met hun uitgebreide stratenkennis zonder onnodig oponthoud op de plek van bestemming brengen. Zij rijden u desgewenst ook naar elke luchthaven binnen Europa. Naast ons personen- en zakelijk vervoer hebben wij ook een Airport service. Onze ritten gaan meestal naar de luchthavens Schiphol airport, Düsseldorf airport, Düsseldorf Weeze airport, Eindhoven airport en Rotterdam The Hague airport. Ook voor het luchthavenvervoer hanteren wij scherpe tarieven waarbij u zelfs 65% korting ontvangt. Laat uw vakantie bij de voordeur beginnen en stap in bij onze chauffeurs die u snel en veilig naar de luchthaven van uw keuze brengt. In onze taxi’s is plaats voor maximaal vier personen. Wij halen u op in Arnhem of in de omliggende dorpen zoals Velp, Westervoort, Duiven, De Steeg, Huissen, Angeren, Bemmel, Elst, Oosterbeek, Doorwerth, Renkum, Heelsum en Wolfheze. Als u een dorp mist in dit rijtje, laat het ons dan weten. Wij houden ons servicegebied graag zo breed mogelijk met voordelige taxi Arnhem kosten

Kosten taxi Arnhem: zijn nergens goedkoper!

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Taxi Arnhem de Veluwe is een betrouwbaar adres in de regio en onze taxicentrale verzorgt al jarenlang het vervoer in Arnhem en omstreken waarmee wij een goede naam hebben opgebouwd. Het is ons veel waard om deze goede naam te behouden. Daarom willen wij ons blijven ontwikkelen en verbeteren en wij nemen onze klanten dan ook uiterst serieus. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een rit bij Taxi Arnhem de Veluwe een aangename rit is waar u te maken hebt met beleefde en nette chauffeurs. Zij brengen u comfortabel, snel, voordelig en veilig naar uw bestemming. Voor vragen en suggesties kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

 

Instap Per KM. Per minuut
Gratis € 1,65 € 0,25

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Tarieven luchthavenvervoer

Tarieven en kosten van taxivervoer naar een van de onderstaande luchthavens zijn snel in tabel af te
lezen. Een taxiauto of taxirit heeft een capaciteit voor max. 4 personen. De prijzen gelden
vanuit Arnhem en omliggende gebieden.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi. We komen graag naar u toe!

Call Now Button