oosterbeek taxicentrale

Taxi Oosterbeek: de goedkoopste!

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviewsZoekt u een taxi in Oosterbeek?

Luchthavenvervoer taxi arnhem

Op zoek naar een taxi in Oosterbeek​? Wij heten u van harte welkom in de taxi van Taxi Arnhem de Veluwe, hét taxibedrijf voor de regio Oosterbeek. Wij zijn uniek in Oosterbeek, niet alleen vanwege onze lage prijzen, maar ook door onze flexibele dienstverlening en goede service.

Wij bieden onze taxidiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien kunnen wij met trots zeggen dat ​taxi Oosterbeek​ de voordeligste tarieven rekent. U vindt de taxirit nergens goedkoper!

Uw taxirit in de regio Oosterbeek kunt u eenvoudig reserveren via ons online reserveringssysteem of door te bellen of te mailen. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd korting op uw ritprijs!

Als taxibedrijf brengen wij u graag op de gewenste bestemming. Als uw bestemming nu Oosterbeek is, of dit juist de plaats van de start van uw reis is. Wij brengen u graag veilig en comfortabel op uw gewenste bestemming. gaat om een enkele taxirit of om een retour, wij kennen de weg in regio Oosterbeek en zorgen dat u op tijd en veilig op uw bestemming aankomt.

Taxi Oosterbeek: Persoonlijke service en ervaren chauffeurs

Ons taxibedrijf brengt u graag op tijd naar de gewenste bestemming. Vanuit Oosterbeek brengen wij u overal naartoe. De missie van de ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem de Veluwe is altijd om u veilig en comfortabel op de door u gewenste bestemming te brengen. Gaat het om een enkele taxirit of om een retourrit? Onze chauffeurs kennen de weg in regio Oosterbeek en zorgen dat u op tijd en in alle comfort op uw bestemming aankomt.

Taxi Oosterbeek: Zakelijke dienstverlening

Voor al uw zakelijke ritten zijn wij natuurlijk ook in te zetten. Het voordeel is dat u zelf niet hoeft te rijden en dus tijd overhoudt voor andere zaken. Zo kunt u rustig in onze luxe auto even doorwerken, of een momentje nemen om uit te rusten. In onze nette en luxe taxi’s halen wij uw klanten of gasten ook graag voor u op. Ons taxibedrijf is representatief en werkt enkel met professionele chauffeurs. Voor onze zakelijke klanten in Oosterbeek is het ook mogelijk om op rekening te rijden. En moet u voor zaken op reis? Dan rijden wij u naar de luchthaven. Dat scheelt bovendien behoorlijk in de parkeerkosten.

Taxi Oosterbeek: Ziekenhuisvervoer

Andere vormen van contractvervoer zoals ziekenhuis-, zieken-, of leerlingenvervoer behoren ook tot de diensten die wij als taxi in Oosterhout leveren. Naast personen vervoert taxibedrijf Arnhem de Veluwe ook poststukken en brieven voor u. En wij hebben een eigen koeriersservice in Oosterbeek. Een allround taxibedrijf met tal van verschillende services en diensten dus. Wat dacht u van VIP vervoer, of het vervoer op uw trouwdag. Wij zijn van alle markten thuis. Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Dan kunt u ons altijd bereiken om uw vragen te stellen.

Taxi Oosterbeek: Luchthavenvervoer

Zoekt u een manier om op het vliegveld te komen vanuit Oosterbeek? Taxi Arnhem de Veluwe in Oosterbeek is al jarenlang hét taxibedrijf voor al uw taxiritten naar vliegvelden. Ons taxibedrijf brengt u graag naar een van de vliegvelden in Nederland of Europa. De meeste van onze ritten vanuit Oosterbeek gaan naar luchthaven Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport of Rotterdam The Hague. Taxi Arnhem de Veluwe hanteert hierbij vaste tarieven voor de vervoersritten naar vliegvelden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u vooraf de prijsstelling. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan! Het parkeren bij de luchthaven is vaak duurder dan een rit in een van onze taxi’s. U kunt met 4 personen in onze luxe taxi. Uiteraard halen wij u ook graag op na een vermoeiende reis. Zo weet u dat u veilig thuis komt. Ook voor zakelijke reizen rijden wij u natuurlijk graag naar een van de vliegvelden in Europa.

Taxi Oosterbeek: De voordelen

Door uw rit te reserveren bij Taxi Arnhem de Veluwe weet u zeker dat u een veilige en betrouwbare taxicentrale treft. Vooraf weet u wat u kwijt bent aan kosten, u komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij brengen onze klanten in alle rust en veiligheid op de gewenste bestemming tegen de scherpste prijzen. Onze chauffeurs hebben een professionele training gehad voordat zij aan de slag konden gaan. Zij hebben veel kennis waardoor zij u veilig en op tijd op de juiste plek kunnen afzetten. Met onze scherpe tarieven weet u zeker dat u de goedkoopste taxi in Oosterbeek heeft.

Taxi Oosterbeek: Reserveren en contact

Wilt u zeker weten dat u op tijd op uw afspraak bent? Bestel snel uw taxirit via ons online reserveringssysteem of bel ons via 026-6666666. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening, dan kunt u ons ook via de mail bereiken op info@taxi-arnhem-veluwe.nl. Voor een veilig en comfortabele rit met de taxi in Oosterbeek of de omgeving neemt u contact op met Taxi Arnhem de Veluwe.

Reguliere tarieven
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Tarieven luchthavenvervoer

de vaste tarieven van taxivervoer vanaf Oosterbeek van en naar de onderstaande luchthavens, geldt voor max. 4 personen.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Oosterbeek. We komen graag naar u toe!

Call Now Button