taxi arnhem centrum

Taxi Arnhem centrum: 24/7 bereikbaar!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi Arnhem de Veluwe in Arnhem centrum

Op zoek naar een taxi Arnhem centrum? Ook in Centrum Arnhem is Taxi Arnhem de Veluwe de taxicentrale die 24 uur per dag bereikbaar is. Wij zijn er namelijk niet alleen voor Arnhem maar ook in Centrum Arnhem. U kunt ons eenvoudig online of telefonisch bereiken. Op welk moment van de dag u ook belt, onze taxi kan binnen 15 minuten bij u Centrum Arnhem voorrijden. Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid, hebben een goede stratenkennis, en zij brengen u snel en veilig van A naar B. Onze taxi’s zien er keurig uit en de chauffeurs gedragen zich uiterst correct. Zij zorgen ervoor dat uw rit prettig verloopt. Met onze scherpe tarieven zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem en als u vooraf reserveert ontvangt u zelfs direct 20% korting op de meterprijs. Wij zijn dus de taxi centrum Arnhem die u zoekt!

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Taxi in Arnhem centrum: de beste en de goedkoopste!

Op zoek naar een taxi Arnhem centrum? Als u in centrum Arnhem woont en u bent op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd in de regio en het is ons veel waard om die goede naam te behouden. Taxi Arnhem de Veluwe werkt dagelijks aan haar doelstelling om de beste kwaliteit te leveren tegen een voordelige prijs. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten comfortabel, snel en veilig te vervoeren.  Wij zijn graag transparant en duidelijk dus als u nog vragen heeft dan kunt u ons bellen of mailen. Taxi Arnhem de Veluwe is ook voor de inwoners van Centrum Arnhem graag van dienst zodat u met een gerust gevoel naast onze chauffeur plaats kunt nemen die u snel, veilig en voordelig naar uw bestemming zal brengen. Wij zijn uw taxi Arnhem centrum.

Reguliere taxiprijzen

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

Taxi Arnhem centrum: Luchthavenvervoer

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit personen- en zakelijk vervoer maar wij hebben ook een Airportservice. Als u op vakantie gaat met het vliegtuig dan brengen wij u graag naar de luchthaven van uw keuze. Onze chauffeur haalt u netjes op tijd in Centrum Arnhem en brengt u naar alle luchthavens binnen in Nederland en Europa. Er is plaats voor maximaal vier personen in onze taxi’s. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar Schiphol, Eindhoven, Rotterdam. Brussel en Düsseldorf maar andere luchthavens vormen geen enkel probleem. Wij hanteren scherpe tarieven per kilometer of per minuut welke u kunt vinden op onze website. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. U krijgt voor luchthavenvervoer een extra korting van 65%.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

taxi arnhem reserveren button online     taxi arnhem reserveren button telefoon

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Arnhem centrum. We komen graag naar u toe!

Call Now Button