Luchthavenvervoer taxi arnhem

Taxicentrale Arnhem: 24/7 bereikbaar!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 Taxi Tarieven en luchthavenvervoer

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Reguliere taxi prijzen Arnhem

De Taxi prijzen zijn beneden kunt u aflezen en op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal kosten, Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 026 6 666 666 of via onze website u vraag aan ons mailen.

Reguliere taxiprijzen

 

Instap Per KM. Per minuut
€ 3,60 € 2,65 € 0,44

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

Tarieven luchthavenvervoer

Tarieven en de kosten van de taxivervoer naar de onderstaande luchthavens zijn inclusief 65% korting en is geldig voor maximaal 4 personen.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 150,- € 290,-
Dusseldorf Airport € 160,- € 320,-
Weeze Airport Niederrhein € 95,- € 190,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 160,- € 310,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 300,- € 550,-
Frankfurt Airport € 500,- € 900,-

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Uw taxi in Arnhem en omgeving met een eerlijk tarief

Zoekt u een betrouwbare taxi met een scherp tarieven? Het is fijn om te kunnen bouwen op een betrouwbare taxi die op tijd rijd. Zowel voor uw zakelijke ritten als voor particulieren. Bij Taxi Arnhem de Veluwe weet u zeker dat u voor het beste tarieven een goede taxi krijgt. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij er een vast tarief per kilometer of minuut wordt gerekend. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent, zodat u achteraf niet met een vervelende rekening wordt geconfronteerd. Wij vinden het als taxibedrijf in Arnhem belangrijk dat u vol vertrouwen met ons reist. Vandaar deze transparante werkwijze.

Boek uw taxi eenvoudig zelf online

Wij hebben een handig online ticket systeem. Hiermee kunt u vooraf eenvoudig digitaal uw taxi reserveren. Dat is wel zo makkelijk. Over de tarieven zijn we het gehele proces door duidelijk. Het tarief kunt u namelijk gewoon hier op de site vinden. Voordat u in de taxi stapt heeft u dan al een duidelijk beeld van de kosten. Naast ons online ticket systeem kunt u de taxi van Taxi Arnhem de Veluwe ook telefonisch reserveren. Binnen 15 minuten staat onze chauffeur dan bij u voor de deur. Ook telefonisch zijn we dag en nacht bereikbaar.

Goedkope tarieven voor het luchthavenvervoer

U gaat binnenkort op reis en weet nog niet hoe u vanuit Arnhem op het vliegveld komt? Maak dan gebruik van ons luchthaven vervoer. Taxi Arnhem de Veluwe brengt u naar alle luchthavens in Europa. Het meeste rijden wij vanuit Arnhem naar Schiphol, Dusseldorf Weeze, Eindhoven airport of Rotterdam The Hague. Als u uw rit 24 uur van tevoren bij ons reserveert krijgt u maar liefst 65% korting op onze reeds voordelige prijs. Voor het luchthavenvervoer hanteren wij standaard tarieven. Onze luxe taxi’s bieden ruimte voor vier passagiers. Begin uitgerust en zonder stress aan uw reis met ons goedkope luchthavenvervoer. Ook zakelijk kunt u natuurlijk gebruik maken van deze dienst. U kunt uw belangrijke afspraken nog voorbereiden terwijl wij u vanuit Arnhem en omgeving naar het vliegveld brengen. Uiteraard halen wij uw zakelijke gasten ook graag voor u op. Met onze representatieve en nette chauffeurs en luxe taxi’s geven wij uw gasten het welkom wat zij verdienen. Na een lange en vermoeiende reis halen wij u ook graag weer op. Zo weet u dat u veilig weer thuis aankomt. U bespaart zo ook op de parkeerkosten op het vliegveld en wordt tot aan de voordeur gebracht.

Speciaal taxivervoer tegen een scherp tarief

Bij Taxi Arnhem de Veluwe is veel mogelijk. Onze koeriersdienst hanteert natuurlijk ook een scherp tarief. Verder zijn wij inzetbaar voor zieken- en ziekenhuisvervoer. Ook leerlingenvervoer, VIP vervoer en trouwvervoer in Arnhem behoren tot de mogelijkheden. Met meer dan 15 jaar ervaring, betrouwbare chauffeurs met veel stratenkennis en goede taxi’s, bewijzen wij dat een taxi zowel goedkoop als goed kan zijn.

regel ook uw zakelijke taxiritten in Arnhem

Zakelijke klanten kunnen bij Taxi Arnhem de Veluwe op rekening rijden. Dat maakt het allemaal nog makkelijker. Door het rijden aan ons over te laten heeft u zelf tijdens de rit uw handen vrij. Ook kunnen wij klanten of gasten naar de plek van bestemming brengen. U weet dan zeker dat zij comfortabel en veilig vervoer hebben. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van zakelijk taxi rijden in Arnhem tegen scherpe tarieven neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Neem nu contact op met uw voordelige taxi in Arnhem

Of u na een avond uit veilig thuis wilt komen in Arnhem of dat u een taxi nodig heeft naar het vliegveld, bij taxi Arnhem de Veluwe zit u op de beste plek. Wij hanteren scherpe prijzen waar u ook nog eens korting over krijgt. Vooraf weet u waar u aan toe bent. Om een rit in te plannen kunt u online een taxi boeken. U kunt ons natuurlijk ook 24 uur per dag bellen op 026-6666666 of mailen naar info@taxi-arnhem-veluwe.nl Een taxi in Arnhem met een goedkoop tarief boekt u bij Taxi Arnhem de Veluwe.
n tekst toe te voegen

24/7 taxi service Arnhem

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

    Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi. We komen graag naar u toe!

    Call Now Button