renkum taxi arnhem

De goedkoopste taxi van Arnhem en Renkum.

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Bent u op zoek naar een taxi in Renkum?

Op zoek naar een goedkope taxi in Renkum? Ook in Renkum is Taxi Arnhem de Veluwe de taxi die 24 uur per dag te bereiken is. Wij rijden namelijk niet alleen in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. U kunt zelf eenvoudig online een rit bij ons inplannen door het online reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Ongeacht het tijdstip, onze taxi is binnen 15 minuten bij u in Renkum. Onze dienstverlening is er voor zakelijke en particuliere klanten. Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u voor.

Taxi Arnhem de Veluwe

Taxi Renkum: De voordeligste tarieven

Onze belangrijkste doelstelling is om voor onze klanten de betaalbare en betrouwbare taxicentrale in Renkum te zijn. Wij rijden op tijd bij u voor. Indien gewenst zijn wij binnen een kwartier ter plaatse. Onze tarieven vindt u online zodat u weet wat u kwijt bent aan een rit. Als u op vakantie gaat brengen wij u voor een vaste prijs vanaf Renkum naar het vliegveld. Boekt u de rit bij ons minstens 24 uur van tevoren, dan krijgt u een flinke korting van 65% op de rit. U weet bij taxi Arnhem de Veluwe dus precies wat u kwijt bent voor uw taxirit in Renkum. Zo bent u verzekerd dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een goede en goedkope taxi met ervaren chauffeur in Renkum bestelt u bij taxi Arnhem de Veluwe.

Reguliere tarieven
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

Taxi Renkum: Ervaren en betrouwbare chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel getraind, hebben goede stratenkennis en brengen u veilig en snel van A naar B. Onze taxi’s zijn netjes en comfortabel, de chauffeurs vriendelijk en professioneel. Zij zorgen er graag voor dat de rit prettig verloopt. Met onze scherpe prijzen zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Renkum. Als u vooraf bij ons reserveert ontvangt u zelfs 20% korting op de meterprijs. Bij ons vindt u de taxi in Renkum die u zoekt!

Taxi Renkum: Zakelijk vervoer

Wij bieden ook taxiritten aan voor zakelijke klanten. Het voordeel van een zakelijke taxirit bij Taxi Arnhem de Veluwe is dat u op rekening kunt rijden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak aankomt. Tijdens de rit heeft alle tijd om de afspraak voor te bereiden. Zo komt u uitgerust op uw bestemming aan. Natuurlijk is ook de luchthavenservice vanuit Renkum voor zakelijke klanten te reserveren. Ook uw gasten en klanten voorzien wij dan graag van vervoer. De betrouwbare en ervaren chauffeurs in luxe taxi’s zijn professioneel en representatief. U mag erop vertrouwen dat uw gasten veilig en comfortabel op de juiste plek worden afgezet.

Taxi Renkum: Luchthavenvervoer

Of u nu een zakenreis heeft of dat u een rustige vakantie heeft gepland, Taxibedrijf Arnhem de Veluwe brengt u naar het vliegveld. Onze betrouwbare chauffeurs rijden u vanuit Renkum naar elk vliegveld in Europa. In onze luxe taxi’s is er plaats voor 4 passagiers. Als u 24 uur van tevoren uw rit bij ons reserveert krijgt u een korting van 65% op onze vaste prijs. Genieten van een zorgeloze vakantie begint dus al bij Taxi Arnhem de Veluwe. De meeste ritten vanuit Renkum gaan naar Schiphol, Düsseldorf airport, Rotterdam airport, Eindhoven airport en Brussel airport. Wij brengen u echter ook zonder probleem naar andere vliegvelden in Europa. Uw klanten en gasten halen wij natuurlijk ook op. U weet bij ons zeker dat uw gasten veilig en comfortabel worden vervoerd. Na een vermoeiende terugreis is het fijn om vanaf het vliegveld opgehaald te worden. Met ons luchthavenvervoer bespaart u bovendien op de parkeerkosten.

Taxi Renkum: Luchthaven tarieven

Tarieven en kosten van taxivervoer naar een van de onderstaande luchthavens zijn snel in tabel af te
lezen. Een taxiauto of taxirit heeft een capaciteit voor max. 4 personen.

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

taxi arnhem reserveren button onlinetaxi arnhem reserveren button telefoon 

Taxi Renkum: Reserveren en contact

Uw taxi in Renkum biedt u persoonlijke taxiritten naar iedere gewenste bestemming. Wij hanteren vaste, vooraf bepaalde prijzen. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen doen? Plaats zelf uw reservering online of bel ons op 026-6666666 telefonisch zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Of mail ons op info@taxi-arnhem-veluwe.nl. De meest goedkope taxi in Renkum en omstreken vindt u bij taxi Arnhem de Veluwe.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Renkum. We komen graag naar u toe!

Call Now Button