Goedkoop taxi Arnhem nodig?

Reserveer online en ontvang 20% korting
RESERVEER ONLINE 026-6 666 666

Heeft u goedkoop taxi Arnhem nodig?

Op zoek naar goedkoop taxi Arnhem? U heeft een taxi nodig en liefst snel en goedkoop. Taxi Arnhem is dan de taxicentrale die u moet hebben als goedkoop taxi Arnhem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen 15 minuten bij u voorrijden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of online reserveren, wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat onze chauffeur u op de gewenste bestemming brengt. Als u vooraf reserveert dan krijgt u direct 20% korting op de meterprijs en is de prijs nog scherper. Wij zijn transparant en op onze website staan de tarieven vermeld per kilometer en per minuut zodat u bij het afrekenen niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij zijn het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem en wij willen dat graag zo houden. Taxi Arnhem de Veluwe

Voor goedkoop taxivervoer naar de luchthaven

Op zoek naar goedkoop taxi Arnhem? Of zoekt u luchthavenvervoer? Luchthavenvervoer zit ook in onze dienstverlening. Wij brengen u naar elke luchthaven binnen Europa en halen u ook weer op. Of u nu op vakantie gaat of een zakelijke reis maakt, onze taxi brengt u comfortabel en veilig naar het vliegveld. Ook voor ons luchthavenvervoer hanteren wij scherpe tarieven en zijn wij goedkoop. Taxi Arnhem de Veluwe brengt u vanuit Arnhem en de omliggende dorpen naar de door u gewenste luchthaven. Met onze professioneel opgeleide chauffeurs kunt u ervan verzekerd zijn dat uw rit aangenaam zal zijn en geen minuut langer duurt dan nodig is. Vanzelfsprekend wordt u correct en beleefd behandeld. Wij zijn de goedkoop taxi Arnhem.

Betrouwbaar en goedkoop taxi Arnhem

Wij verzorgen al jarenlang het taxivervoer in Arnhem en de omliggende dorpen en hebben een goede reputatie opgebouwd. Deze reputatie is ons veel waard en wij doen er alles aan om deze te behouden. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren en staan open voor suggesties van onze klanten. Wij willen er alles aan doen om van uw taxirit een aangename beleving te maken die bovendien goedkoop is. Taxi Arnhem de Veluwe hanteert vaste lagen tarieven die voor iedereen duidelijk zijn. Snel en goedkoop: Taxi Arnhem Wij vervoeren onze passagiers grotendeels in Arnhem maar onze taxidiensten gelden ook voor de volgende dorpen: Velp, Oosterbeek, Westervoort, Huissen, Elst, Rheden, De Steeg, Dieren, Lathum, Giesbeek, Rozendaal, Duiven, Didam, Zevenaar, Elst, Bemmel, Doorwerth, Renkum en Heelsum. Het maakt niet uit in welk dorp u woont, Taxi Arnhem de Veluwe is snel en goedkoop. Als u een dorp mist in het lijstje kunt u altijd contact met ons opnemen want wij streven ernaar een zo groot mogelijk gebied te bedienen. Natuurlijk kunt u ons voor al uw vragen bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst. De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen

Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!
Instap Per KM. Per minuut
Gratis € 1,65 € 0,25
taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon Tarieven en kosten van taxivervoer naar een van de onderstaande luchthavens zijn snel in tabel af te lezen. Een taxiauto of taxirit heeft een capaciteit voor max. 4 personen. De prijzen gelden vanuit Arnhem en omliggende gebieden.
Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Heeft u een vraag?

Call Now Button