Luchthavenvervoer taxi arnhem

Taxi Arnhem goedkoop en betrouwbaar

Reserveer uw taxi online en ontvang 20% korting

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi Arnhem goedkoop nodig? Laagste prijsgarantie

Op zoek naar taxi Arnhem goedkoop? U zoekt een taxi die niet alleen goedkoop maar bovendien ook nog snel, veilig en comfortabel is? Dan bent u bij Taxi Arnhem de Veluwe aan het juiste adres. Met onze duidelijke en scherpe tarieven is Taxi Arnhem de Veluwe goedkoop en zelfs het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem. Wij zijn uw taxi Arnhem goedkoop. Als u vooraf reserveert ontvangt u direct 20% korting op de meterprijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze chauffeurs kunnen na uw telefoontje of online reservering binnen 15 minuten bij u voor de deur staan. Uiteraard zijn onze taxi’s keurig netjes en gedraagt ons personeel zich uiterst beleefd zodat uw taxirit een aangename ervaring zal zijn. Op onze website staan de tarieven per kilometer en per minuut aangegeven zodat u bij het afrekenen niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Taxi Arnhem de Veluwe is goedkoop!

Taxi Arnhem de Veluwe

Taxi Arnhem de Veluwe ook voor goedkoop luchthavenvervoer

Op zoek naar luchthavenvervoer of taxi Arnhem goedkoop? Wij vervoeren u ook naar alle luchthavens binnen Europa. Als u uw vliegvakantie goed wilt beginnen dan reserveert u bij ons een taxi om u naar het vliegveld te laten brengen. In onze taxi’s is plaats voor maximaal vier personen. Wij halen u op in Arnhem of in één van de omliggende dorpen zoals Velp, Westervoort, duiven, De Steeg, Huissen, Angeren, Bemmel, Elst, Oosterbeek, Doorwerth, Renkum, Heelsum en Wolfheze. Staat uw dorp er niet tussen? Neem contact met ons op want wij doen ons best om onze service zo breed mogelijk te houden. Ook voor het luchthavenvervoer hanteren wij scherpe tarieven waarbij u ook nog 65% korting ontvangt, ongeacht naar welke luchthaven u vervoerd wil worden. Bij ons bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar taxi Arnhem goedkoop!

Taxi Elst: U kunt ons 24/7 bereiken

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar in Elst. U kunt zelf online uw taxirit bij ons regelen met het online reserveringsformulier. Maar natuurlijk kunt u ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch bereiken. En wij beloven dat wij op tijd bij u voorrijden. Afspraak is afspraak.

Ook voor ziekenhuis- of ziekenvervoer in Elst kunt u terecht bij Taxi Arnhem de Veluwe. Voor andere vormen van contractvervoer moet u natuurlijk ook bij ons zijn. Wilt u meer weten over contractvervoer in Elst, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Taxi Arnhem de Veluwe goedkoop en betrouwbaar!

Taxi Arnhem de Veluwe is al jaren een betrouwbaar adres in de regio. Wij hebben een goede naam opgebouwd door voor een scherpe prijs een hoge kwaliteit te leveren. Dagelijks werken wij eraan om onszelf nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. Onze doelstelling is om de beste kwaliteit te leveren tegen een voordelige prijs. Dat betekent dat onze klanten snel, veilig en comfortabel vervoerd worden door onze professioneel opgeleide chauffeurs. Zij beschikken over een goede stratenkennis en brengen u zonder onnodig oponthoud naar uw plaats van bestemming. Dat alles voor onze vaste lage tarieven.

Als u nog vragen of suggesties heeft dan kunt u contact opnemen per telefoon of per mail. Wij willen u graag van dienst zijn zodat u met een goed gevoel naast onze chauffeur plaats neemt die u snel en veilig op uw bestemming brengt.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

 

Instap Per KM. Per minuut
Gratis € 1,65 € 0,25

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Tarieven luchthavenvervoer

Tarieven en kosten van taxivervoer naar een van de onderstaande luchthavens zijn snel in tabel af te
lezen. Een taxiauto of taxirit heeft een capaciteit voor max. 4 personen. De prijzen gelden
vanuit Arnhem en omliggende gebieden.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi. We komen graag naar u toe!

Call Now Button