Luchthavenvervoer taxi arnhem

Taxi in Arnhem Zuid: Taxicentrale 24/7 bereikbaar!

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi Arnhem zuid

Op zoek naar een taxi in Arnhem Zuid? Taxi Arnhem de Veluwe vervoert haar klanten al meer dan 15 jaar vanaf Arnhem Zuid en omstreken. Voor al onze klanten in Arnhem Zuid zijn wij 24/7 bereikbaar, zowel via het online contactformulier hier op de site, telefonisch of via de mail. Ons taxibedrijf staat voor een goede service, veilig vervoer en scherpe tarieven. Binnen een kwartier rijden wij bij u voor en wij staan dag en nacht voor u klaar.

Taxi in Arnhem zuid: Online reserveren

U kunt ook eenvoudig online reserveren. Op welk tijdstip u ook belt, Taxi Arnhem de Veluwe kan binnen 15 minuten bij u voor de deur staan in Arnhem Zuid. Onze taxi’s rijden veel op Malburgen, Duifje, Rijkerswoerd, de Laar en Schuytgraaf. De professioneel opgeleide chauffeurs brengen u snel en veilig naar uw bestemming. Uiteraard zijn onze taxi’s brandschoon en wordt u beleefd behandeld, zodat u een aangename rit zult hebben. U komt bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan want wij hanteren duidelijke en zeer scherpe tarieven die op onze website te vinden zijn. Bij vooraf reserveren ontvangt u zelfs 20% korting op de meterprijs bij uw taxi Arnhem Zuid!

Taxi Arnhem zuid: Luchthavenvervoer

Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker ook voor reizen. Of u nou op zakenreis gaat of dat u een heerlijke vakantie op de planning heeft staan, Taxibedrijf Arnhem de Veluwe brengt u graag naar het vliegveld. Onze ervaren chauffeurs rijden u naar iedere luchthaven in Europa. In de luxe taxi is er plaats voor 4 personen. En als u 24 uur van tevoren reserveert krijgt u een korting van maar liefst 65% op onze lage prijs. Een zorgeloze vakantie begint bij Taxi Arnhem de Veluwe. De meeste ritten vanuit Arnhem Zuid gaan naar Schiphol, Düsseldorf airport, Rotterdam airport, Eindhoven airport en Brussel airport, maar wij brengen u net zo makkelijk naar Brussel of Frankfurt. Uw gasten halen wij ook voor u op. U weet zeker dat uw gasten veilig en comfortabel naar hun bestemming worden gebracht. Na een vermoeiende reis is het ook wel fijn om opgehaald te worden op het vliegveld. Tevens bespaart u de parkeerkosten en u wordt voor de deur afgezet!

Taxi Arnhem zuid: Jarenlange ervaring en betrouwbaar

Als u een belangrijke afspraak heeft is het natuurlijk wel fijn als uw taxi op tijd aanwezig is. Bij Taxi Arnhem de Veluwe houden wij ons aan de afspraken zodat u keurig op tijd arriveert. Onze chauffeurs zijn uitermate betrouwbaar. Voordat zij aan de slag gaan krijgen ze van ons een uitgebreide opleiding waardoor zij veel stratenkennis hebben. Met ons taxibedrijf reist u veilig en comfortabel in Arnhem Zuid.

Taxi in Arnhem zuid: Zakelijk vervoer

Als u op zoek bent naar een zakelijke taxi in Arnhem Zuid en omgeving dan bent u bij Taxi Arnhem de Veluwe aan het juiste adres. Wij zijn al jaren hét betrouwbare adres in de regio en hebben een goede naam opgebouwd. Wij werken dagelijks aan onze doelstelling om de beste kwaliteit te leveren tegen een voordelige prijs. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten snel, veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Onze goede naam is ons veel waard en wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn. Bovendien zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Arnhem. Als u voor uw taxirit kiest voor Taxi Arnhem de Veluwe dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen. Onze zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Als wij u brengen heeft u zelf uw handen vrij en kunt u nog de laatste hand leggen aan een presentatie. Natuurlijk vervoeren wij klanten en gasten ook op een comfortabele en luxe manier.

Taxi Arnhem zuid: Uw voordelen

Wij zijn de goedkoopste taxi in Arnhem Zuid. Daarnaast rijdt u bij ons in luxe en comfortabele auto’s. Zelf houdt u uw handen vrij waardoor u tijdens de reis nog kunt werken, bellen of een boek kan lezen. Wat u wilt. Onze chauffeurs zijn ervaren en betrouwbaar waardoor u weet dat u veilig reist. Uiteraard voldoen de taxi’s ook aan alle eisen met betrekking tot veiligheid. Onze taxi rijdt bij u voor waardoor u zelf niet naar een halte of station hoeft te komen. Dit scheelt u ook behoorlijk wat tijd. En omdat onze chauffeurs altijd op tijd vertrekken hoeft u ook niet te wachten.

Taxi Arnhem zuid: Contractvervoer

Taxi Arnhem de Veluwe is er ook voor alle vormen van contractvervoer. Of het nu ziekenhuis vervoer is of leerlingen die naar school moeten worden gebracht. Als u meer wilt weten over onze allround dienstverlening kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Zo regelen we bijvoorbeeld ook op uw trouwdag graag het vervoer van u en uw gasten in Arnhem Zuid. Zo weet u zeker u op tijd op de juiste plek aankomt.

Taxi Arnhem zuid: Niet duur!

Hoewel veel mensen denken dat een taxi duur is, is dat bij Taxi Arnhem de Veluwe zeker niet het geval. Met onze scherpe tarieven reist u zeer voordelig. Door onze luchthavenservice krijgt u maar liefst 65% korting op de prijs van de rit! Deelt u de taxi met meerdere mensen dan blijft de prijs hetzelfde en bent u dus voordeliger uit. Reizen met een taxi van Taxi Arnhem de Veluwe is goedkoop, comfortabel en veilig. Vergelijkt u deze prijzen met het openbaar vervoer dan bent u met een taxi niet alleen voordeliger uit, u bent ook nog eens zeker van een prettige zitplek en reist van deur tot deur. Ook dat scheelt u behoorlijk wat tijd en moeite.

Taxi Arnhem zuid: reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!

Taxi Arnhem zuid: Reserveren en contact

Onze taxicentrale is 24 uur per dag te bereiken, iedere dag van de week. Indien gewenst staan wij binnen een kwartier voor uw neus. Na een avondje uit is het fijn om u te laten rijden. Ook zakelijke klanten rijden wij vanuit Arnhem zuid naar hun bestemmingen. Reserveren is zeer eenvoudig met het online reserveringsformulier hier op de site, maar u kunt ook telefonisch een taxi reserveren via 026-6666666. Wilt u meer informatie? Ook dan kunt u bellen. Voor een goede en voordelige taxi in Arnhem Zuid belt u Taxi Arnhem de Veluwe.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Arnhem zuid. We komen graag naar u toe!

Call Now Button