velp taxi arnhem

Taxi Velp: De taxicentrale met de goedkope tarieven

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 

Taxi Velp: Uw taxi bedrijf!

Bent u op zoek naar een taxi in Velp? Taxi Arnhem de Veluwe vervoert haar klanten al meer dan 15 jaar. Met veel plezier verzorgen wij taxidiensten in Velp en omgeving. Onze doelstelling is om u voordelig en veilig naar uw bestemming te brengen. Daarbij hanteren wij scherpe en heldere tarieven. Iedereen betaalt bij ons dezelfde prijs en profiteert daarbij ook nog eens van kortingen op de ritprijs. U kunt ons 24/7 bellen, mailen of u boekt uw rit zelf online.

Taxi Velp: Chauffeurs met lange ervaring

Taxi Arnhem de Veluwe heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van betaalbare en correcte taxidiensten in de regio Velp. Onze chauffeurs zijn uiteraard allemaal in bezit van een taxi pas. Ook hebben zij een training doorlopen voordat zij aan de slag konden met het rijden van de taxi in Velp. Daardoor bezitten zij veel stratenkennis en weten ze dus precies hoe ze u op de juiste plek krijgen. Waar u ook heen moet, wij brengen u graag op de gewenste bestemming. Zo rijden we ook naar de verschillende luchthavens. U bespaart bovendien op de hoge parkeerkosten op de luchthavens en u komt uitgerust op uw bestemming aan.

Taxi Velp: U kunt onze taxicentrale 24/7 bereiken

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Waar u ook naartoe moet, ongeacht het moment van de dag, Taxi Arnhem de Veluwe staat voor u klaar. ​Wij zijn dag en nacht bereikbaar als taxi in Velp. U kunt eenvoudig online uw taxivervoer regelen via ons reserveringsformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken. Nog een belangrijk detail: wij zijn altijd op tijd! Afspraak is afspraak.

Taxi Elst: Goedkoop luchthavenvervoer

Heeft u een vakantie op de planning staan, of moet u voor zaken naar het buitenland? Taxibedrijf Arnhem de Veluwe verzorgt ook luchthavenvervoer. Hiermee bespaart u op de parkeerkosten bij het vliegveld. Vanuit Velp brengen wij u naar alle luchthavens in Nederland en Europa. De meeste ritten vanuit Velp gaan naar Schiphol airport, Düsseldorf airport, Düsseldorf Weeze airport, Eindhoven airport en Rotterdam The Hague airport. Dus als u vervoer nodig heeft naar de luchthaven zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten, dan moet u bij Taxi Arnhem de Veluwe zijn. Uw rit boekt u eenvoudig online, of u belt met een van onze medewerkers . Uiteraard kunt u ook per mail een boeking doen of vragen over de airportservice stellen. Parkeren bij de luchthaven is duurder!

Taxi Velp: Zakelijk taxi rijden

Het is uiteraard ook mogelijk om onze taxiservice zakelijk te gebruiken. Het bespaart u tijd en uw gasten worden op een nette en veilige manier vervoerd. Hierbij is het mogelijk om op rekening te rijden. Andere vormen van contractvervoer zijn bij ons ook mogelijk. Denk hierbij aan het zieken-, ziekenhuis- of leerlingvervoer in Velp en omgeving. En wist u dat onze taxi in Velp een koeriersdienst heeft?

Taxi Velp: Transparantie over tarieven voorop!

Taxicentrale Arnhem de Veluwe vindt het belangrijk om transparant te zijn over prijzen en tarieven. U weet zo vooraf wat een rit u kost en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor de luchthaven service vanuit Velp hanteren wij bijvoorbeeld vaste tarieven. U kunt met 4 personen met de taxi naar het vliegveld worden gebracht. De prijzen zijn worden vooral altijd helder gecommuniceerd. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit zal betalen.

Taxi Velp: Reguliere tariven

Wilt u weten wat onze taxi service in Velp nu eigenlijk kost? Taxi Velp is de betaalbare en betrouwbare taxicentrale uit de regio Velp. Wij hanteren altijd vaste tarieven per minuut of per kilometer. Zo staat u bij ons nooit achteraf voor verrassingen! Wij durven wij ook de garantie te geven dat u uw taxirit ​nergens goedkoper ​vindt in de regio Velp! Uw taxirit direct regelen? Dat kan kan online via het online reserveringssysteem, door te bellen of door een mail te sturen.

Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39

Taxi Elst: Transparante taxicentrale

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

Taxi Velp: Taxi reserveren via onze eigen taxicentrale

Taxi Velp biedt u een comfortabele en veilig taxirit naar uw gewenste eindbestemming tegen vaste, vooraf bepaalde prijzen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats uw reservering of bel ons (24/7) via 026-6666666. U kunt bij onze taxicentrale in Velp ook terecht voor zieken en ziekenhuisvervoer, zakelijke ritten of een rit naar het vliegveld.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Velp. We komen graag naar u toe!

Call Now Button