taxi arnhem-elst

Goedkope taxi vanuit Elst door Taxi Arnhem

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

 

Taxi Elst en omgeving

Taxi Arnhem de Veluwe is dé betrouwbare taxi in Elst die u veilig naar iedere bestemming brengt. Wij zijn de goedkope taxicentrale voor uw ritten in Elst en de omgeving van Elst. Wij brengen u veilig en voordelig naar uw eindbestemming. Met onze scherpe tarieven bent u er zeker van dat u een goedkope taxi rijdt. Al onze klanten betalen bij ons hetzelfde lage tarief. Zij profiteren daarbij van een standaard korting van maar liefst 20% op de ritprijs. U kunt uw taxi in Elst online reserveren via het formulier. Wij zijn ook 24/7 telefonisch bereikbaar of via de mail.

Taxi Arnhem de Veluwe

Taxi Elst: Chauffeurs met lange ervaring

Bij ons werken natuurlijk alleen maar betrouwbare en ervaren chauffeurs. Onze mensen rijden in comfortabele en luxe taxi’s. Zo komt u uitgerust én op tijd op uw eindbestemming aan. Taxibedrijf Arnhem de Veluwe heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het aanbieden van betaalbare en betrouwbare taxiritten in regio Elst. Waar u ook heen moet, wij rijden u veilig en comfortabel naar iedere bestemming.

Taxi Elst: U kunt ons 24/7 bereiken

Taxi Arnhem receptioniste taxicentrale

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar in Elst. U kunt zelf online uw taxirit bij ons regelen met het online reserveringsformulier. Maar natuurlijk kunt u ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch bereiken. En wij beloven dat wij op tijd bij u voorrijden. Afspraak is afspraak.

Ook voor ziekenhuis- of ziekenvervoer in Elst kunt u terecht bij Taxi Arnhem de Veluwe. Voor andere vormen van contractvervoer moet u natuurlijk ook bij ons zijn. Wilt u meer weten over contractvervoer in Elst, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Taxi Elst: Zakelijk taxi rijden

Voor alle zakelijke klanten van taxibedrijf Arnhem de Veluwe, is het mogelijk om op rekening te rijden. Het voordeel van reizen per taxi is dat u uw handen vrij houdt. U weet zeker dat u op uw afspraak bent, reist met een luxe en comfortabele taxi en als dat nodig is kunt u nog werken tijdens de reis. Ook uw gasten of klanten halen wij op om hen comfortabel en veilig naar hun bestemming te rijden. Onze taxi’s en chauffeurs zijn professioneel en representatief. U weet zeker dat uw klanten bij ons in goede handen zijn. En gaat u op zakenreis? Dan brengt onze chauffeur u vanuit Elst naar het vliegveld.

Taxi Elst: Met de taxi naar het vliegveld

U gaat op vakantie om lekker te ontspannen. Onbezorgd beginnen aan uw vakantie is wel zo prettig. Stap zorgeloos het vliegtuig in met onze luchthavenservice. Vanuit Elst rijden onze chauffeurs u naar iedere luchthaven in Europa. Vaak rijden wij onze klanten vanaf Elst naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague en Düsseldorf Weeze. Voor onze luchthavenservice vanuit Elst en omgeving hanteren wij een vaste lage prijs. Als u de rit 24 uur van tevoren bestelt, krijgt u ook nog eens 65% korting bovenop onze lage prijs. In de taxi kunnen maximaal 4 personen reizen. Met de taxi naar het vliegveld gaan heeft meerdere voordelen. U weet dat u op tijd aankomt, u hoeft daar geen parkeerplaats te zoeken, u betaalt uiteraard geen parkeergeld en bovendien wordt u voor de deur van de luchthaven afgezet. Natuurlijk kan onze chauffeur u ook ophalen. Dan komt u weer veilig thuis in Elst na een vermoeiende en lange reis.

Taxi Elst: Profiteer van onze voordelige tarieven

Wilt u weten wat een taxi in Elst u kost? Taxi Arnhem de Veluwe is de goedkope en betrouwbare taxicentrale uit de regio Elst. Wij hanteren vaste tarieven die u gewoon online kunt vinden. U komt dus nooit achteraf voor een vervelende verrassing te staan. Wij durven u de garantie te geven dat u geen goedkopere taxi in Elst vindt! Heeft u nu een taxi nodig? Uw rit reserveert u zelf makkelijk online via het reserveringssysteem. Telefonisch en per mail kunt u onze medewerkers 24 uur per dag bereiken, uiteraard ook voor al uw vragen over onze dienstverlening.

Taxi Elst: Transparante taxicentrale

Wij vinden het belangrijk om voor onze klanten een betrouwbare taxicentrale te zijn. Wij zijn altijd op tijd en onze tarieven staan gewoon online. Hierbij hanteren we vaste tarieven per minuut of per kilometer. Voor de rit naar de luchthaven vragen wij een vaste prijs. U weet van tevoren precies wat u kwijt bent voor de rit. Zo komt u achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Een betrouwbare en goedkope taxi met ervaren chauffeur in Elst vindt u gewoon bij ons.

Taxi Elst: Taxi reserveren

Kies voor een persoonlijke taxirit tegen een vooraf vastgesteld tarief. Wilt u meer informatie hebben over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Uw rit boekt u zelf online of u kunt ons bellen op 026-6666666. U kunt ons natuurlijk ook mailen via info@taxi-arnhem-veluwe.nl. De beste en meest voordelige taxi in Elst en omstreken boekt u bij taxi Arnhem de Veluwe.

Taxi Elst: Taxiprijzen

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

 

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

*De getoonde prijzen zijn vanaf-tarieven (lees richt-prijzen)
Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Elst. We komen graag naar u toe!

Call Now Button