Luchthavenvervoer taxi arnhem

Taxi Arnhem station

Bel óf reserveer online en ontvang direct 20% korting!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Taxi nodig bij het station van Arnhem?

Op zoek naar een taxi op het centraal station in Arnhem? Taxi Arnhem de Veluwe vervoert passagiers vanaf station Arnhem naar iedere gewenste bestemming. Daarnaast hebben we ook taxivervoer voor de inwoners van Arnhem en omstreken naar het centraal station. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt eenvoudig online reserveren of kiezen voor een telefonische reservering. Op welk tijdstip u ook belt, Taxi Arnhem de Veluwe staat binnen 15 minuten klaar op Station Arnhem, bij u thuis of op elke andere gewenste plek in de regio Arnhem. U kunt op 2 plekken op station Arnhem opgehaald worden zoals Stationsplein West of Sonsbeekzijde bij het Taboerpad.

Taxi Arnhem de Veluwe

Taxi Arnhem station: Professionele en betrouwbare chauffeurs

Onze professioneel opgeleide chauffeurs brengen u snel en veilig naar uw bestemming. Uiteraard zijn onze taxi’s brandschoon en wordt u uiterst beleefd behandeld, zodat u een aangename rit zult hebben. U komt bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan want wij hanteren duidelijke en zeer scherpe tarieven die op onze website te vinden zijn. Wanneer u vooraf reserveert ontvangt u zelfs 20% korting op de meterprijs bij uw taxi op Station Arnhem. Wij hebben tevens een luchthavenservice waarvoor we vaste prijzen hanteren.

Taxi Arhem station: Luchthavenvervoer

Op zoek naar vervoer naar uw luchthaven vanaf station Arnhem? Als u vakantieplannen heeft is het fijn om zeker te weten dat u op tijd op het juiste vliegveld staat. Wij zorgen daar graag voor met onze taxi’s. Vanaf station Arnhem rijden wij u naar iedere luchthaven in Europa. Veel van onze ritten gaan vanaf station Arnhem naar Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Düsseldorf en Weeze. Als u 24 uur van tevoren uw taxirit naar het vliegveld bij ons boekt krijgt u een flinke korting. Die korting is bovenop de scherpe tarieven die Taxi Arnhem de Veluwe normaal al hanteert. De parkeerkosten op het vliegveld zijn vaak al meer dan de kosten voor een taxirit naar de luchthaven. Met een comfortabele rit naar het vliegveld kan uw zorgeloze reis beginnen. Uiteraard kunnen wij u ook ophalen. Dat is wel zo fijn na een vermoeiende reis. Ook deze service is natuurlijk beschikbaar voor onze zakelijke klanten.

Taxi Arhem station: Allround taxivervoer

Taxibedrijf Arnhem de Veluwe is een allround taxibedrijf. Wij bieden onze klanten scherpe prijzen. Het belangrijkste vinden wij dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarom zijn wij transparant en rekenen wij met prijzen per minuut of kilometer. Deze staan gewoon online dus u komt niet voor een vervelende verrassing te staan bij het afrekenen. Taxi Arnhem de Veluwe is er voor uw vervoer van en naar Centraal Station Arnhem. Wij verzorgen ook ziekenvervoer, leerlingenvervoer en hebben zelfs een koeriersdienst voor onze klanten.

Taxi Arnhem station: De ideale taxi voor Arnhem

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het reizen per taxi. Allereerst weet u natuurlijk zeker dat u kunt zitten. Zo kunt u tijdens de reis werken of rustig bellen. Ook reist u van deur tot deur waardoor u niet hoeft te lopen of fietsen. Een taxi rijdt op uw schema en u hoeft dus niet te wachten. In een taxi reist u comfortabel en in alle luxe. Dat is bij het openbaar vervoer ook wel eens anders. Onze chauffeurs zijn professioneel en zorgzaam waardoor u altijd veilig op uw bestemming aankomt. In geval van file of oponthoud zorgt de chauffeur ervoor dat hij of zij een andere route vindt zodat u alsnog op tijd komt.

Taxi Arnhem station: Zakelijke diensten

Voor onze zakelijke klanten staat wij uiteraard ook klaar. Binnen een kwartier zijn we bij u. Zakelijke klanten kunnen bij ons op rekening rijden. Dat is wel zo makkelijk. U kunt niet alleen zelf genieten van onze comfortabele en luxe taxi, uw klanten en gasten halen wij ook graag voor u op. Onze chauffeurs zijn representatief en betrouwbaar. Uw klanten komen zeker op tijd op uw kantoor aan. Het is natuurlijk ook mogelijk om u of uw klanten op te halen op een van de vliegvelden in Europa. Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis dus u bent bij ons in goede handen.

Taxi Arnhem station: Veilig vervoer per taxi

Door onze uitgebreide service weet u zeker dat uw chauffeur u op tijd komt halen. Ook weet u dat u op de juiste plek en op tijd arriveert. Onze taxi’s zijn luxe en veilig, en onze chauffeurs zijn betrouwbaar en ervaren. Door de persoonlijke service reist u veilig en hoeft u niet alleen over straat. Niemand staat graag midden in de nacht te wachten. Daarom is het maar goed dat u kunt rekenen op onze dienstverlening.

Taxi Arnhem station: Prijzen

De prijzen zijn beneden helder weergegeven en makkelijk af te lezen. Op deze manier weet u ook wat u voor een taxirit ongeveer zal betalen.

Reguliere taxiprijzen
Instap Per KM. Per minuut
€ 3,19 € 2,35 € 0,39
Taxiprijzen wanneer u vooraf belt / online reserveert 20% korting!!

 

taxi arnhem reserveren button online taxi arnhem reserveren button telefoon

Wanneer u 24 uur vooraf een taxi reserveert, gelden onderstaande tarieven*:

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Dusseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-
*De getoonde tarieven zijn vanaf tarieven (lees richt-prijzen) Het tarief in úw specifieke geval is o.a. afhankelijk
van uw vertreklocatie, dag, tijdstip etc.

Taxi Arnhem station: Reserveren en contact

Door onze uitgebreide service weet u zeker dat uw chauffeur u op tijd komt halen. Ook weet u dat u op de juiste plek en op tijd arriveert. Onze taxi’s zijn luxe en veilig, en onze chauffeurs zijn betrouwbaar en ervaren. Door de persoonlijke service reist u veilig en hoeft u niet alleen over straat. Niemand staat graag midden in de nacht te wachten. Daarom is het maar goed dat u kunt rekenen op onze dienstverlening.

24/7 taxi service!

Taxi Arnhem staat 24/7 tot uw dienst. Ook op de feestdagen staan wij graag voor u klaar.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi Arnhem station. We komen graag naar u toe!

Call Now Button