Lekker dagje weg

Wilt u binnenkort lekker een dagje weg? Wat dacht u er dan van om een bezoekje te brengen aan de leuke dierentuin Burger’s Zoo in Arnhem! De voorloper van deze dierentuin opende in 1913 de deuren voor het publiek, en is sinds die tijd altijd bezig geweest met vernieuwen. Wij raden een bezoekje aan dit park zeker aan. Het is wel aan te raden om de naar Burgers’ Zoo Arnhem te nemen. Dat is niet alleen handiger, maar ook veiliger. Taxi Arnhem de Veluwe vertelt er in dit blog meer over.

Burgers’ Zoo Arnhem

Faisanterie Buitenlust opende zijn deuren op 30 maart 1913. Dit park was de voorganger van Burgers’ Zoo Arnhem. Het park is sinds die tijd altijd een familiebedrijf gebleven. Vanaf de beginjaren stond Burgers’ Zoo (toen nog Faisanterie Buitenlust) in het teken van gedurfde vernieuwingen. Dat is nu nog steeds zo. In het park ontdekt u veel exotische dier- en plantensoorten, in het park, maar ook de safari, desert, mangrove, rimba, bush en ocean. Kortom, genoeg redenen dus om een bezoekje aan de dierentuin te brengen!

Waarom u voor de taxi kiest

Normaal gesproken zou een bezoekje aan het park met het OV geen probleem zijn. Echter bevinden we ons nu niet in normale tijden, en is een taxi veel veiliger. In het OV komt u namelijk in contact met veel verschillende mensen. Dat is niet prettig. Ook is het aantal maatregelen dat in de trein of de bus genomen kan worden minimaal. Met een taxi komt u slechts in contact met één andere persoon, de taxichauffeur, die er bovendien alles aan doet om het contact minimaal te houden. Ten slotte is een taxi momenteel prettiger, omdat u een tijdvak moet reserveren wanneer u het park in kunt. Dan wilt u er natuurlijk wel voor zorgen dat u op tijd bent. In het OV is er grote kans dat u te maken krijgt met vertragingen. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bij Burgers’ Zoo aanwezig bent.

Reserveer vooraf online

Een van de maatregelen die Burgers’ Zoo genomen heeft in verband met corona is dus het feit dat u vooraf een tijdvak moet reserveren. Maar er zijn meer maatregelen. Die zetten we voor u op een rij:

  • U moet vooraf een ticket kopen voor iedereen met wie u naar het park komt. Dat kan niet aan de kassa.
  • Er zijn aanpassingen gedaan in het park, bijvoorbeeld door sommige paden een eenrichtingsweg te maken.
  • U mag niet naar het park wanneer u corona verschijnselen heeft, zoals neusverkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of een lichte verhoging.
  • Wanneer er iemand in uw huishouden hoge koorts (38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft, wordt u ook gevraagd thuis te blijven.
  • U moet anderhalve meter afstand houden tot andere bezoekers, medewerkers en de dieren.
  • Er wordt gevraagd om zo veel mogelijk contactloos te betalen.
  • U wordt verzocht alleen met andere leden uit uw huishouden naar het park te komen.

Voor meer informatie kijkt u op de site van Burgers’ Zoo.

Taxi direct reserveren

Ook met de maatregelen is een bezoek aan Burgers’ Zoo het perfecte dagje weg. Het is een prachtig park, en u kunt de hele dag lekker buiten zijn. En natuurlijk pakt u de taxi van Taxi Arnhem de Veluwe naar het park! Die reserveert u eenvoudig online hier op de site. Ook kunt u telefonisch reserveren via 026-6666 666. Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@veluwe.dubbels.eu. Taxi Arnhem de Veluwe brengt u graag met de taxi naar Burgers’ Zoo Arnhem!

Call Now Button