Van der Valk door heel Nederland

Bent u er ook echt aan toe om er weer even lekker tussenuit te gaan? Heeft u lang genoeg binnen gezeten? Neem de taxi naar een Van der Valk hotel, en maak er een midweekje weg in eigen land van! De corona maatregelen worden in Nederland steeds meer versoepeld, wat betekent dat u weer leuke dingen kunt doen en kunt genieten van uitjes in eigen land.

De zekerheid van de taxi

Maar waarom kiest u nu juist voor een taxi als u naar een Van der Valk hotel gaat? Hier zijn in principe twee belangrijke redenen voor. Ten eerste is het een relatief veilige manier van reizen. Wanneer u met het OV gaat, deelt u de trein of de bus met veel andere mensen. Vooral nu steeds meer plekken open gaan. Wij hebben speciale coronamaatregelen getroffen in onze taxi’s om uw rit nog veiliger te maken. De tweede reden om zeker in deze tijd te kiezen voor een taxi is het feit dat veel plekken strenge tijden hanteren. U moet nu voor veel plekken voor een bepaald tijdstip reserveren, om te voorkomen dat veel mensen tegelijk binnen komen. Dan moet u wel op tijd aankomen, wat het OV niet altijd kan garanderen. Er hoeft maar een vertraging te zijn, en u mist uw kans al. Natuurlijk kunt u een bus of trein eerder pakken, maar een taxi is toch veel gemakkelijker!

Dit zijn de belangrijkste maatregelen

Wat zijn eigenlijk de belangrijkste maatregelen waar u op moet letten als u een dagje weg wilt in Nederland? Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij:

  • Locaties, zoals theaters en bioscopen mogen maximaal 30 mensen (voor 1 juli) of 100 mensen (na 1 juli) binnenlaten. Daarom is het nodig om vooraf online een kaartje te kopen, en kan dat niet aan de kassa.
  • Locaties, zoals dierentuinen vragen u ook vooraf te reserveren voor een bepaald tijdstip. Zo weten ze dat er niet te veel mensen tegelijk in het park zijn.
  • Veel locaties zijn gewoon open, maar de horecagelegenheden zijn gesloten.
  • Groepsbezoeken van meer dan 3 personen die niet uit hetzelfde gezin komen, zijn niet toegestaan.
  • Vaak zijn rondleidingen en excursies geannuleerd.

Wat kan er niet?

Er is alweer veel geopend. Helaas zijn er nog een aantal dingen die helemaal niet toegestaan zijn. Zo hebben we eerder al genoemd dat theaters op dit moment niet meer dan 30 mensen binnen mogen laten, en dat dit na 1 juli een maximum van 100 bezoekers wordt. Daarom is het voor veel grote theaters door financiële redenen niet mogelijk om open te gaan. Heeft u weer zin om lekker naar de sauna te gaan, of een massage te nemen? Ook dan moeten we u helaas teleurstellen. De wellness centra gaan voorlopig nog niet open.

Uw taxi bij Van der Valk

Er zijn dus een aantal dingen die nog niet mogen, maar er zijn ook genoeg leuke uitjes die u wel weer kunt doen! Neem de taxi naar een Van der Valk hotel, en geniet van uw midweekje weg in eigen land! Reserveer eenvoudig een taxi online, gewoon hier op de site. Wij zien u graag terug in een van onze auto’s!

Call Now Button