Taxi Arnhem Veluwe brengt u naar het Openluchtmuseum

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, is sinds een tijdje ook het Openluchtmuseum in Arnhem weer geopend. Neem daarom binnenkort weer de taxi naar Openluchtmuseum Arnhem.

Het Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum is een cultuurhistorisch museum in Arnhem. Het museum bevat een buiten- en een binnengedeelte. Jaarlijks bezoeken zo’n 550.000 mensen het Openluchtmuseum. Dit maakt het Openluchtmuseum het best bezochte museum buiten Amsterdam. U bekijkt er molens, huizen en gebedshuizen uit de oudheid, maar ook gebruiksvoorwerpen en klederdracht worden tentoongesteld. Er lopen verschillende ”bewoners”. Dit zijn museummedewerkers die in de rol van de oorspronkelijke bewoners van het museum zijn gekropen. Dagelijks kunt u hier de werkzaamheden van een smid, een molenaar, een papierschepper en een conducteur aanschouwen.

Bezoek het Openluchtmuseum met de taxi

Wilt u graag het Openluchtmuseum bezoeken, maar beschikt u niet over eigen vervoer? Dan staat Taxi Arnhem Veluwe voor u klaar! Vanwege het coronavirus wil het Openluchtmuseum er zeker van zijn dat alle bezoekers het museum veilig kunnen bezoeken. Daarom werken ze met tijdslots. Het is van groot belang dat u op tijd bij het museum arriveert, anders mag u niet meer naar binnen. Door te reizen met Taxi Arnhem Veluwe weet u zeker dat u ruim op tijd op uw locatie arriveert. Bovendien is het reizen met een taxi een stuk veiliger dan het reizen met het OV, omdat u uw vervoersmiddel met veel minder mensen hoeft te delen. Daarnaast hebben wij ook nog speciale corona maatregelen getroffen om uw gezondheid tijdens het reizen met onze taxi te garanderen.

Reserveren bij het Nederlands Openluchtmuseum

Net als Taxi Arnhem Veluwe houdt ook het Nederlands Openluchtmuseum zich aan enkele strenge coronamaatregelen. Zo laten zij maar een beperkt aantal bezoekers per dag toe, binnen een aantal tijdsloten. Als de tickets voor bepaalde dagen of tijden zijn uitverkocht, dan kunt u het museum op dat moment niet meer bezoeken. Voorkom dus teleurstellingen en reserveer voorafgaan aan uw bezoek uw tickets via de site van het Openluchtmuseum.

Een taxi reserveren bij Taxi Arnhem Veluwe

Wilt u graag binnenkort per taxi het Nederlands openluchtmuseum bezoeken? Reserveer dan snel uw reis bij Taxi Arnhem Veluwe. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Stuur ons een bericht via het online formulier hier op de site, bel 026-6666666 of mail voor meer informatie naar info@veluwe.dubbels.eu.

Call Now Button