De boordcomputer binnen de taxi die gecontroleerd moet worden is nog steeds een veelbesproken onderwerp. Er zijn nog een tal van vragen onder de taxichauffeurs blijkt door de bezoekers van Taxi Expo 2016. Daarom is er een uitgebreide presentatie gemaakt die wordt gehouden over de BCT controle door ITL. Hierbij zal er een uitgebreide uitleg worden gegeven omtrent de handhaving op de BCT en de controle hiervan.

Er zal ook worden besproken hoe een taxichauffeur het beste kan handelen wanneer er problemen ontstaan tijdens het gebruik van de BCT 2.0. Ook worden onduidelijkheden besproken om vergissingen te voorkomen. Tevens komt het rijden op BSN nummer aanbod. Dit nummer moet worden gebruikt bij het inloggen, hier zal meer duidelijkheid over komen omtrent de wijze van het gebruik.

De verantwoordelijkheid

Elke chauffeur die te maken heeft met het rijden met de BCT zal zeker een hoop informatie winnen dankzij de presentatie die tijdens de Taxi Expo 2016 wordt gegeven. Dankzij de duidelijkheid en de uitleg omtrent de regelgevingen et cetera, zullen de chauffeurs beter snappen waarom er op deze manier wordt gewerkt en hoe zij hier het beste mee om kunnen gaan. Hierdoor wordt er duidelijk vastgesteld wat er van wie wordt verwacht en hoe daar het beste mee kan worden gewerkt. De verantwoordelijkheid ligt immers bij de chauffeur die omgaat met de BCT het is daarom van groot belang dat zij hierover alle informatie tot hun beschikking krijgen.

Hierdoor zullen er minder discussies komen en een betere communicatie. Er zijn de afgelopen tijden veel dingen veranderd binnen de taxibranche. Het is voor vele chauffeurs niet goed te volgen wat nu wel of niet voor hen geldt. Tijdens de expo kan er worden genetwerkt. Tevens krijgt een ieder de juiste informatie die voor hem of haar van toepassing is. Met de duidelijke presentaties die worden gegeven zal er nog meer duidelijkheid komen en tevens antwoorden komen op bepaalde vragen. Hierdoor zal dit een toegevoegde waarde komen aan de kwaliteit van de werkzaamheden van de chauffeurs. Kortom, duidelijkheid bij alle vernieuwingen voor een betere communicatie en een prettige werkomgeving.

Call Now Button