TaxiCentrale Arnhem

De chauffeurs die voor taxicentrale Arnhem de Veluwe rijden kennen Arnhem en omgeving écht goed!

Dat zeggen we met gepaste trots. We rijden inmiddels al zoveel jaar in en rond Arnhem, dus er zijn weinig tot geen plekjes die wij niet kennen. We noemen onze chauffeurs dan ook wel eens de Ambassadeurs van Arnhem.

Bel een taxi via onze taxicentrale en we weten direct waar je heen moet om te stappen, te drinken,goed te eten, om te dansen, of welk terrasje echt speciaal is. We weten precies in welke straat het juist in de zomer extra gezellig is en noem maar op.

TaxiCentrale Arnhem & Corona

Nu dat inmiddels alle horeca en musea vanwege het Corona-virus weer gesloten zijn, lijkt het op dit moment niet zo belangrijk, maar binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur en mogen we hopen dat dan de huidige restricties weer wat soepeler zullen zijn. Dan is het toch goed om te weten dat je taxi chauffeur precies weet waar je het beste terecht kunt en wat de kortste weg is.

TaxiCentrale v& feestdagen

Over feestdagen gesproken: Heeft u er al aan gedacht om tijdig te reserveren? Momenteel heeft de horeca (net als de taxi-branche) het best wel moeilijk tijdens de corona crisis, dus het is een hart onder de riem voor de horeca ondernemer wanneer u nu vast voor op of rond de feestdagen een tafeltje reserveert.

Omdat de chauffeurs van de taxicentrale Arnhem de Veluwe dagelijks onderweg zijn, weten we natuurlijk ook wat er gebeurt in de stad, waar je misschien even beter weg kunt blijven i.v.m. opbrekingen enzovoorts.

Taxi Centrale en veiligheid

Zo ook in deze tijden van nieuwe Corona oplevingen weten onze chauffeurs van wanten en zorgen ze dat je veilig van A naar B komt. In iedere taxi die via de taxicentrale voor komt rijden is alles i.v.m. het COVID-virus tot in de puntjes verzorgt en zo veilig al het maar kan!

Op deze pagina kunt u meer lezen over de diensten van onze TaxiCentrale Arnhem de Veluwe.
Heeft u vragen over onze taxicentrale of de chauffeurs die voor ons rijden?

Bel ons gerust even op of stuur uw vraag via het contactformulier op deze site, we maken graag tijd voor u vrij!

Call Now Button