Na al deze maanden snakt natuurlijk iedereen er weer naar om normaal naar het werk te kunnen, een biertje op het terras te pakken of weer eens lekker uit eten te gaan.
Allemaal met gepaste afstand en social distancing natuurlijk, want het Corona-virus ligt nog altijd op de loer. Wanneer we even niet opletten, bestaat de kans dat het virus weer hard om zich heen grijpt. Dat zou betekenen dat de afgelopen maanden voor niets zijn geweest en we weer vanaf nul kunnen gaan beginnen.

Daarom is het zo belangrijk dat wanneer je naar de bioscoop gaat, van en naar het werk onderweg bent of in een restaurant uit eten gaat, je goed voorbereid onderweg gaat.
De treinen rijden weer volgens het normale dienstrooster en de bus gaat ook weer frequenter, . . maar je moet je de vraag stellen of je wel weer hutje mutje in de bus of trein wilt staan.

De taxi is daarom nog steeds een goede “corona-veilige-manier” van vervoer. Mijn collega’s en ik desinfecteren de taxi na iedere rit helemaal en keren alles in de taxi ondersteboven om ervoor te zorgen dat er geen enkel risico op corona-besmetting is via onze taxi’s in Arnhem.

Ik en mijn collega-taxi-chauffeurs rijden in een taxi met een plastic bescherming dat ervoor zorgt dat wij zelf en ook ú natuurlijk geen risico op een besmetting van het virus lopen.

U kunt dus veilig met onze taxi’s naar de korenmarkt, het openluchtmuseum, naar de Postbank, de Witte Vila of gewoon naar het station.

Wilt u een taxi van ons reserveren? Klik dan op deze link of bel naar: 026-6666666

Call Now Button