Vakantietijd!

Eindelijk, . . het is weer vakantietijd! Wel even wennen natuurlijk dit jaar, want de meeste mensen zullen in eigen land de vakantie door gaan brengen. In eigen “Hintergarten” blijven of ergens in het land er eens lekker op uitgaan: het motto dit jaar is Nederland vakantieland!

Wanneer je er dagjes op uit wilt gaan zal je best wel vaak moeten reizen. In het openbaar vervoer met mondkapjes op is op zich nog niet zo’n succes, dus beter een taxi bestellen en je lekker veilig naar de plaats van bestemming laten rijden. Voordeel van de taxi is natuurlijk ook dat je geen stress hebt om parkeerplekken te zoeken etc. Gewoon lekker ontspannen en uitgerust uitstappen op de plak van bestemming!

Geen gedoe met parkeren, bussen of treinen die te laat aankomen, maar precies op tijd bij uw uitje voor de deur afgezet worden, dat is het grote voordeel van de taxi in deze nieuwe tijden.

Bij veel parken en gelegenheden moet u vooraf reserveren en bent u vanwege de Corona maatregelen nog steeds aan strikte bezoektijden gebonden. Dan is het toch jammer wanneer de trein te laat aankomt toch? Beter bestelt u tijdig een taxi, dan weet u zeker dat u op de juiste tijd op de juiste plaats bent.

Nu maar hopen dat het nog lekker weer wordt deze zomer. Lekker kamperen of een huisje op de hei huren voor de vakantie? Wat dacht je van ’n dagje dolfinarium en wandelen op de Veluwe? Omdat er naar verwachting ook veel minder toeristen naar ons land zullen komen is het misschien ook eens een goed idee om eens lekker naar de kust te gaan. Heerlijke verse mosselen eten in Zeeland of rondslenteren en terrasjes pakken op Zandvoort. Met een paar mensen de taxi nemen is prijstechnisch nog geen slecht idee! U kunt ons altijd even een belletje geven om te vragen wat de rit naar uw bestemming gaat kosten. Wanneer u serieus geïnteresseerd bent, zetten wij er een leuke vakantiekorting van 20% tegenover!

Call Now Button