Taxi naar de Veluwe:

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in Gelderland. Je vindt er mooie bezienswaardigheden en veel heerlijke plekken om een mooie wandeling te maken. Denk aan bos, heidevelden en zandverstuivingen, maar wist je dat de Veluwe ook vele leuke activiteiten en attracties kunt vinden?

Het is heerlijk om op de Veluwe met vakantie te gaan, of gewoon lekker eens een dagje weg!

De Veluwe is een gebied met maar liefst twéé nationale parken en daarnaast volop mogelijkheden voor een dagje uit met het hele gezin.

Of je nu houdt van lekker actief bezig zijn of juist wilt genieten van rust, natuur en ruimte: op de Veluwe kan het!
Onder de meest geliefde activiteiten vallen wandelen en/of fietsen. Er is een prachtig netwerk van uitgepijlde wandel- en fietspaden waarvan je gebruik kunt maken. Ook zijn er gave avontuurlijke MTB-routes op de Veluwe, waar je lekker uit je dak kunt gaan. Geen fiets tot je beschikking? Of wil je met de taxi naar de Veluwe? Dan huur je ter plekke een (e-)fiets of MTB. Verhuurbedrijven zijn op de Veluwe makkelijk te vinden.

Op de Veluwe raak je dus niet snel uitgekeken, want het gebied is maar liefst 1000 km² groot! Houd je ogen en oren goed open, want met een beetje geluk spot je een ree, wild zwijn of edelhert!

Wanneer je er dus even lekker tussen uit wilt gaan, kun je lekker met de taxi vanuit Arnhem naar je favoriete plek op de Veluwe gebracht worden en daar van de natuur en de ruimte genieten.

Op de Veluwe vindt je natuurlijk ook het Kröller-Müller Museum.
Hier tref je een indrukwekkende collectie van diverse kunstenaars aan met als toonaangevend natuurlijk het werk van vincent van Gogh.
Naast het werk van van Gogh kun je er ook stukken van Pablo Picasso en Theo van Doesburg bewonderen.
Het bijbehorende beeldenpark is maar liefst 25 hectare groot, met installaties en kunstwerken van onder andere Auguste Rodin, Armando en Jean Dubuffet.

Wanneer je met de taxi vanuit Arnhem naar het Kröller Müller museum wilt ben je er voor een paar tientjes, dus voor de prijs hoef je het niet te laten!

Call Now Button