Op de taxi in Arnhem hebben mijn collega’s en ik natuurlijk ook dagelijks met het Corona-Virus te maken. Als ervaren taxibedrijf hebben zelfs wij nog niet eerder met dit bijltje gehakt.

We raken echter niet in paniek tijdens deze corona crisis en houden het hoofd koel! Dat zijn we natuurlijk ook verplicht aan de mensen die wij dagelijks in onze taxi in en rond Arnhem vervoeren. Daarom zijn we oplettend, waakzaam en “bewaken wij” de gezondheid van de mensen die wij met onze taxi’s vervoeren. Vandaar ook dit bericht over de veilig rijden met een taxi tijdens de Corona-crisis.

Omdat er ook tijdens de corona crisis meerdere mensen met het openbaar vervoer reizen en er voor de NS geen enkele mogelijkheid bestaat om na iedere reiziger de trein te reinigen is het alleen al om dit voorbeeld veel veiliger om met de taxi te reizen. Om er zeker van te zijn dat klanten die in de omgeving van Arnhem een veilige rit met de taxi kunnen maken houden mijn collega’s en ik er een aantal strikte afspraken op na:

  • Klanten mogen alleen achter instappen (voorin de taxi is té dichtbij de taxichauffeur).
  • Klanten betalen via ons mobiele pinautomaat (lukt dat niet dan kan bij uitzondering contant betaald worden). Voor én na de geldoverdracht gebruiken de klant en de chauffeur het aanwezige desinfectiemiddel.
  • Voordat er een nieuwe klant instapt worden belangrijke delen van de taxi gedesinfecteerd met een reinigingsmiddel. Denk daarbij aan alle handgrepen (binnen/buiten) hoofdsteunen en zittingen.
  • Al onze taxichauffeurs dragen mondkapjes en (zonne)brillen en houden de noodzakelijke hygiënemaatregelen in acht.

Vanwege de sluiting van de horeca, afgelasting van evenementen en het thuiswerken van heel veel mensen, heeft ons bedrijf op dit moment meer tijd over. Wij kunnen met ons taxi bedrijf de middenstand in Arnhem ondersteunen en daarom ook pakket services aanbieden. Wij zullen met grote zorg maaltijden kunnen uitrijden of bijvoorbeeld pakjes van winkeliers naar hun klanten bezorgen.

Als ondernemer help je graag een andere ondernemer, zodat we gezamenlijk deze Corona-crisis kunnen overwinnen. Wilt u meer info over de veilige taxi van de overheid? Klik dan hier voor meer informatie. 

Heeft u tips over iemand of ’n bedrijf dat het qua vervoer moeilijk heeft? Of wilt u informatie over onze koeriers- / pakket- / maaltijdbezorging? Geef ons dan een belletje op: 026-6666666 of stuur ons een mailtje via het contactformulier.

Wij steunen u graag en laten niemand in de steek!

Call Now Button