taxi-arnhem-centrale

Zakelijk taxivervoer in Arnhem!

bel en bestel voor korting via taxicentrale arnhem

taxi arnhem reserveren button online
taxi arnhem reserveren button telefoon

%

Tevredenheid uit 212 officiële Google reviews

Zakelijk taxivervoer Arnhem

Zakelijk vervoer is en blijft altijd lastig in een stad als Arnhem. Je wilt nog even snel iets ophalen vóór je naar het staion of je bespreking onderweg moet. Er si altijd wel iets en vaak moet alles even snel snel!

Bij taxi Arnhem de Veluwe hebben we de oplossing voor uw bedrijf: ons zakelijk taxivervoer! U kunt ontspannen doorwerken tijdens de rit, ongestoord telfoneren en ook nog even snel dat boodschapje tussendoor doen. Onze chauffeurs zijn altijd tip-top gekleed, kennen de etiquette en leggen zonodig uw zakelijke relaties in de watten!

Wij hebben voor ieder bedrijf de juiste oplossing, waaronder ook het rijden op rekening!

Taxi Arnhem de Veluwe

Zakelijk taxivervoer regio Arnhem

Van alle gemakken voorzien en lekker relaxed kunnen doorwerken tijden uw rit van of naar Arnhem? Daar kunt u bij Taxi Arnhem de Veluwe op rekenen. Krijgt u klanten voor uw bedrijf op bezoek?  Wij kunnen uw relaties op een representatieve en veilig wijze vervoeren. Wilt u op rekening rijden? Geen probleem! Contacteer ons via het contactformulier, dan contacteren wij u terug en maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden door te spreken.

Comfort en luxe

Voor zakelijk vervoer dient natuurlijk ook de auto passend te zijn ingericht. Daarom rijden we met de nieuwste modellen auto’s in het luxe segment, met meer dan voldoende ruimte voor u of uw zakenrelaties om door te kunnen werken tijdens de rit. Wij regelen trouwens ook het vervoer in binnen- en buitenland voor u en uw relaties.

Rekeningrijden

Voor de zakelijk markt kunnen wij ook op rekening rijden. U krijgt dan maandelijks op vaste tijden de factuur voor de gereden diensten/km etc. Uiteraard keurig gespecificeerd op datum, locatie en afstanden/tijdstippen. Wilt u voor uw bedrijf op rekening rijden? Contacteer ons via het contactformulier, dan maken wij graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden door te spreken.

Koerierdiensten

Met het wagenpark van taxi Arnhem de Veluwe brengen wij niet alleen particulliere- en zakelijke klanten naar de juiste bestemming, maar kunnen wij ook koeriersdiensten rijden. Voor de zakelijke markt rijden wij met onze koeriersdienst postpakketten, brieven en andere goederen snel naar de juiste bestemming voor u. Ons bedrijf heeft hiervoor een eigen koeriersdienst binnen de goedkoopste taxi Arnhem, zodat u niet met uw handen in het haar hoeft te zitten wanneer u snel een pakketje ergens naar toe moet sturen.

Wanner u meer wilt weten over onze koeriersdiensten, kunt u ons altijd even een belletje geven of om informatie vragen via het contactformulier op deze website.

Twijfel niet en bestel hier direct uw taxi. We komen graag naar u toe!

Call Now Button