Wat wij in Arnhem centrum voor u kunnen betekenen

Er zijn allerlei verschillende redenen te bedenken waarvoor u een taxi belt vanuit Arnhem centrum. Als taxibedrijf in Arnhem en op de Veluwe hebben wij al jarenlange ervaring met het vervoeren van klanten. Ook tijdens de corona crisis staan wij gewoon voor u klaar. In dit blog vertellen wij u graag meer over wat in Arnhem Centrum voor u kunnen betekenen. Lees snel verder!

Luchthavenvervoer

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Eindhoven airport, Schiphol of Dusseldorf airport? Om te vliegen moet u soms op de meest onmogelijke tijden op het vliegveld zijn. De treinen rijden dan nog niet en parkeren op een vliegveld kan hoog oplopen in de kosten. Laat u daarom veilig en comfortabel vervoeren met een taxi vanaf Arnhem Centrum. Kiest u voor luchthavenvervoer van ons taxibedrijf? Dan geven we u tot wel 65% korting! U wordt dan gewoon voor de deur van uw terminal afgezet. Dat scheelt een hoop gesjouw met bagage.

Vervoer naar het ziekenhuis

Ook voor vervoer naar het ziekenhuis of naar een andere zorgverlener vanuit Arnhem Centrum kunt u rekenen op onze taxicentrale. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u tijdens de huidige situatie rondom het coronavirus liever geen gebruik maakt van het openbaar vervoer. Het is veel veiliger om u te laten vervoeren per taxi. Wij hebben een maatregelen geïmplementeerd zodat wij u veilig kunnen vervoeren vanuit Arnhem centrum. Zo desinfecteren wij na iedere bezoeker alle belangrijke delen van de taxi en dragen onze taxichauffeurs allemaal mondkapjes. Meer informatie over onze maatregelen tijdens de coronacrisis vindt u hier.

Op bezoek bij vrienden of familie

Sinds de maatregelen zijn versoepeld kunt u weer veilig op bezoek gaan bij vrienden of familie. Mits u anderhalve meter afstand houdt en met niet meer dan drie personen tegelijk op bezoek gaat. Onze taxicentrale staat uiteraard voor u klaar om u te vervoeren van of naar het gewenste adres in het centrum van Arnhem. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook tijdens zon- en feestdagen!

Pakketservice

Wilt u een pakketje of bijvoorbeeld een maaltijd laten bezorgen? Bij de reguliere postbedrijven is het momenteel erg druk en kan het lang duren voordat uw pakket wordt afgeleverd. Onze ervaren taxichauffeurs leveren uw pakket daarom graag veilig en snel voor u af! Wij dragen er zorg voor dat uw pakket goed aankomt op het adres van bestemming. Dus ook voor koeriers- pakket- en maaltijdbezorging in Arnhem centrum bent u bij ons taxibedrijf aan het juiste adres.

Bestel een taxi in Arnhem Centrum

Heeft u nog vragen of wilt u graag gebruik maken van onze taxiservice? We zijn 24/7 beschikbaar. Stuur ons een bericht via het online formulier hier op de site, bel 026-6666666 of mail voor meer informatie naar info@veluwe.dubbels.eu.

Call Now Button